Atlétika

Nem hiszed el, hol tűnt fel Széphalmi Juliska és Tücsi

Létrehozva: 2023.07.16.

Az atlétikai világbajnokság csapata is elindult a hétvégi Balaton-átevezésen. A vb hajóban a világverseny szervezőivel együtt húzta a lapátot Széphalmi Juliska és Aryee Claudia Dedei „Tücsi” is, akik atlétika rajongóként örömmel vettek részt a vízi kihívásban, hogy ezzel is népszerűsítsék az augusztusi vb-t.

Szombaton újabb állomáshoz érkezett az atlétikai világbajnokság Hősök Tere Szurkolói Klub eseménysorozata. A szervezők ezúttal a Zamárdi és Tihany között zajló Balaton-átevezésen várták azokat, akik a sport és az aktív időtöltés mellett kötelezték el magukat. A vb kitelepülés számos számos aktivitással volt jelen és ezúttal is kedvezményes belépőjegy-vásárlási lehetőséggel jutalmazta a távot teljesítőknek. 

 

A vb csapat a kitelepülés mellett indulóként, saját hajóval is részt vett a 8 km-es evező-versenyen. A sárkányhajóban ott volt Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, Gyulai Márton, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgató-helyettese, akik mellé Szakács Bálint, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ügyvezető igazgatója, Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakos, vendégként pedig Széphalmi Juliska és Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi is csatlakozott.

"Táncosként a mozgás az életem, ha sportról van szó, akkor pedig egyértelműen az atlétika és a futás áll hozzám legközelebb. Rendszeres indulója vagyok a futóversenyeknek, de örömmel veszek részt minden megmozdulásban, ami az aktív életmódot népszerűsíti. Ha kell, akár evezőt is ragadok, ha ezzel másokat motiválni tudok egy kis mozgásra" – mondta Széphalmi Juliska, aki az atlétika rajongójaként természetesen maga is ott lesz az augusztusi vb-n augusztus 19. és 27. között, a Nemzeti Atlétikai Központban.

A Balaton-átevezés indulói a vb szurkolói klubján keresztül féláron vehetik meg jegyeiket a világ harmadik legnagyobb sporteseményére, hogy személyesen szurkolhassanak az atlétika szuperhőseinek. Csakúgy, mint a vb hajó legénységét erősítő Aryee Claudia Dedei „Tücsi”. 

"Az atlétikai vb minden sportszerető ünnepe lesz, kihagyhatatlan esemény, amin ott kell lenni. A sport nálunk családi ügy, azt tervezzük, hogy együtt szurkolunk majd a stadion lelátóján. Egykori 800-as futóként nem kérdés, hogy melyik versenyszámot várom a legjobban, de az is biztos, hogy már nyitónapon is ott leszek" – mondta Tücsi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek