Fradi

Komoly műtétjéről vallott az olimpiai bajnok magyar sportoló

Létrehozva: 2022.05.20.

Egy héttel az operáció után bajnoki címet ünnepelt.

Budapest 20220403 Vízilabda 2022 OBI OB1 elõdöntõ Ferencváros FTC Telekom A Híd Vasas Plaket Fotó Szabó Miklós Nemzeti Sport Varga Zsolt

Két sima OSC-veréssel 24. alkalommal lett bajnok a Ferencváros férfivízilabda-csapata. Az este egyik főszereplője a Fradi sikeredzője, Varga Zsolt volt. A játékosként olimpiai bajnok, edzőként már BL-győztes szakember szívritmus-zavara miatt került kórházba, ezért több meccset is ki kellett hagynia. Így a bajnoki döntő első találkozóját és a Brescia elleni BL-csatát.

– Meg is kell köszönnöm Nyéki Balázs segítőmnek, remekül helyettesített az elmúlt hetekben. Azt tudom, hogy értem is játszott a csapat, nagyon jólesett – mondta a siker után Varga, aki azt is elmesélte, hogyan követte a legelső meccset. 

Előző este rosszul voltam, ezért kisfiammal az ágyból néztük televízión az összecsapást. Az a siker is jót tett nekem.

Vargáért is játszott a csapat, méghozzá nem is akárhogy  Fotó: Balogh László

Varga korábban arról is beszélt, hogy visszatérő problémája miatt volt szükség a rutinműtétre.

– Már tizenéves korom óta volt ismert extraszisztolém. Hat évvel ezelőtt, már edzőként jelentkeztek ismét tüneteim, amiket akkor gyógyszeres kezeléssel orvosolni lehetett, azzal a kiegészítéssel, hogy hosszútávú megoldást a műtét fog jelenteni. A beavatkozás után körülbelül egy hét rehabilitációra lesz szükség, folyamatos felügyelet mellett már pár nap után fokozatosan terhelhető leszek. Jól vagyok, de szükség van a műtétre ahhoz, hogy teljesértékű életet tudjak élni. Rendszeres ellenőrzés mellett erre minden lehetőség megvan. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek