PR Cikkek

Palácsik Lilla férje: az idei karácsony kényes téma – elmondta miért (x)

Bors

Létrehozva: 2021.11.25.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás rajongásig imádja a karácsonyt, már most azon tanakodnak, hogy ki, mit kapjon. Az idei ünnep azonban más lesz mint a többi, mert komoly döntéseket kell hozniuk.

A fiatalok hosszú évek óta alkotnak egy párt, három évvel ezelőtt pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. A karácsony mindig is fontos volt számukra, ám amióta megszületett első közös gyermekünk, Noah, azóta még nagyobb hangsúlyt fektetnek erre az ünnepre. Noah a minap múlt egyéves, ezért az idei karácsonyuk más lesz, mint a többi, hiszen fiuk már igazi kis felfedező.

-  Betegesen karácsony mániások vagyunk Lillával! - kezdte nevetve Tamás, majd folytatta. - Novemberben már elkezdem dekorálni az otthonunkat, hogy december elsejére tökéletes ünnepi hangulatban legyen a házunk. Noáht is arra szeretnénk tanítani, hogy mire megérkezik a Jézuska, addigra rendben legyen az otthon, és feldíszítve álljon a fa. Eddig mindig kettesben töltöttük a szentestét, - tavaly már mint család - napközben pizsiben főztünk, vacsira szépen felöltöztünk, aztán mentünk az éjféli misére, egy kis forralt bor és tea, aztán másnap indultunk a szüleinkhez Miskolcra és Pápára.

Idén azonban Lilla és Tamás szülei egyaránt felvetették: mi lenne, ha a szentestét náluk töltenék.

- Kényes téma a szenteste, hogy hova menjünk, és mikor. Én azt szeretném, ha idén a szüleink jönnének hozzánk, már vendégkanapét is vettünk! - mondta nevetve Tamás.

Online vásárol be otthonra a házaspár

A koronavírus-járvány a fiatalok életét is átalakította, ugyan ők korábban is gyakran vásároltak online, a pandémia alatt hozzászoktak ehhez, rájöttek, rengeteg időt és energiát tudnak megspórolni azzal, ha a világhálón pakolnak a „kosárba”. Még a karácsonyi ajándékokat is a netről szerzik majd be.

- Amit csak lehet online veszünk meg most is, a bevásárlást is így próbáljuk intézi. Nemcsak azért, hogy vigyázzuk magunkra és másokra, hanem azért is, mert így több energia jut más dolgokra. Ez persze azért kivitelezhető, mert a cégek figyelnek arra, hogy részletesen mutassák be a termékeiket. Jó minőségű fotókkal, és leírásokkal. Egyedül a ruhákkal vagyok gondban. Lilla tudja mi az, ami jól áll neki, és melyik fazonból milyen méret szükséges, de én nem – magyarázta Tamás.

A kis NoaH fotói ott vannak mindenhol és mindenen

Ki, mit kap karácsonyra? - bizonyára a családfőnek már most konkrét elképzelései vannak. 

- Nem én lennék, ha ilyentájt nem lennének terveim az ajándékokat illetően! - neveti el magát Tamás. 
- A személyes ajándékokban nagyon hiszek, igyekszünk a tucatdolgokat kerülni. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az arcunkat rányomtatjuk mindenre, de a közös fotók aranyat érnek! Ebből a szempontból nekünk szerencsénk van, hiszen Lilla fotós, akár otthon is össze tud állítani egy rögtönzött stúdiót, hogy lőjön pár képet például a fiunkról. A családtagjaink vidéken élnek, nem tudunk annyit találkozni velük, amennyit szeretnénk, ezért nagyon örülnek a fényképes ajándékoknak. A CEWE pedig igazi újító ezen a téren! Az úgynevezett galéria fotó, és az akrilüveg fotó pedig szuper választás nemcsak nekik, hanem magunknak is, mert elképesztően elegánsak, és élettel telivé varázsolják a helyiséget azzal, hogy színhűek! Azt pedig mondanom sem kell, hogy amióta gyerekünk született, nincs olyan szeglete a lakásnak, vagy a szüleink otthonának, ahol ne lenne valami olyan dolog, ami Noah fotójával van ellátva, mert belőle sosem elég! Még a kávé is máshogyan esik reggel egy olyan bögréből, amin a fiam mosolyog! - büszkélkedett az édesapa.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180704_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a magyar hokiszövetség nyilatkozata

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714600211
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172732_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174885_auto_resized.png
metropol.hu

Szerelmével tért vissza a képernyőre Tóth Andi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714600211
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174010_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714600211
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)