összetevő

https://cdn.borsonline.hu/2021/07/T7Sj5hZTtGcxX9BuXi3SY-NOvPmCkKroHoAas9gsaTA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc4Nzk0ZTEzNmQ1NDQ4ZGE4MDUzNDZjNGJkZmY4M2Nk.webp
Test és lélek

Egy cseppet adj ebből a karamellszószhoz, leesik az állad a végeredménytől

Emeld új szintre ezt a pofonegyszerű finomságot!

https://cdn.borsonline.hu/2019/01/G2I-JJioP1-L5ZlanD0RbG9XhIAGAAG6BlXyFb5Xjo4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzNzkxNjM4ZmEyZTQ5MWFiYTU1MTI4M2I1MDQxYzI1.webp
Aktuális

Füstölt hússal tuti a kocsonya

Csak hidegben lehet készíteni – mondják a kocsányáról a háziasszonyok, akik nem szeretik, ha a hűtőben foglalja a helyet. Most indul a szezonja: egyrészt a januári időjárás pont megfelelő, másrészt decemberben amúgy is roskadásig van...