Zsazsa férje a pesti rokonoktól tarhál pénzt

Fényűzés, luxus, hollywoodi álomotthon és csillogó karrier – az ember azt gondol­ná, hogy az idén századik életévébe lépő Gábor Zsazsa mindezekkel a háta mögött bizonyára szép kis örökséget hagy majd maga után.
Fényűzés, luxus, hollywoodi álomotthon és csillogó karrier – az ember azt gondol­ná, hogy az idén századik életévébe lépő Gábor Zsazsa mindezekkel a háta mögött bizonyára szép kis örökséget hagy majd maga után.

Ám a látszat néha csal: mint kiderült a világhírű magyar színésznőnek mára szinte semmije sincs.

Zsazsa és kilencedik férje, Frederic von Anhalt herceg még ma is egy 28 millió dollárt, azaz majdnem nyolcmilliárd forintot érő luxuspalotában él az Egyesült Államok jelenleg legfelkapottabb lakónegyedében, Bel Airben, Elvis Presley hajdani villájában. Ám amint Zsazsa eltávozik az élők sorából, az ingatlan kicsúszik férje kezei közül. Lapunk úgy tudja, amint bejelentik Zsazsa halálát, indulnak a tranzakciók, és a ház a banké lesz.

– Anno Zsazsáék belecsúsztak az amerikai pilótajátékba, amivel dollármilliókat veszítettek. Úgy tudom, már egyáltalán nincs pénzük – mondta el Gábor József, Zsazsa unokaöccse a Tények műsorában.
József fia, Marci a Borsnak is elmondta: az itthon élő rokonokat maga Anhalt kereste fel közel másfél hónapja, hogy segítsenek neki teljesíteni felesége utolsó kívánságát, hogy halála előtt még egy budapesti körutat tehessen. Támogatást kért, ami természetszerűleg – és a herceg anyagi viszonyait ismerve – csakis pénz lehet. Ám aligha nyúlhat bele Zsazsa pesti, egyébként értelmiségi foglalkozású rokonainak pénztárcájába. Az itthon élő családtagok, köztük József fia, Marci abban is kételkedik, hogy a betegeskedő Zsazsa még életében magyar földre lépjen.

– Anhalt szeret szerepelni, és mivel közeleg a házassági évfordulójuk, úgy érzete, hogy ezt be kell jelentenie. Nem tudok róla, hogy családunk bármelyik tagja támogatná Anhalt ötletét, hiszen Zsazsa rendkívül rossz egészségi állapotban van – szögezte le a Borsnak Marci.

Kapcsolódó véleménycikkünket itt olvashatja

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors