Celeb

Nem csak Alec Baldwin felesége babagyűjtő – sztárok, akiknek 4-5 gyerek sem elég

A. T.

Létrehozva: 2020.10.06.

Hollywoodban is szép számmal találhatók nagycsaládos hírességek.  Ki a gyermekek iráni szeretetből, ki véletlenül, míg van olyan, aki pénzügyi megfontolásból bővítette a famíliáját.

Szeptember 8-án született meg Alec Baldwin és felesége, Hilaria ötödik közös gyermeke.

– A feleségem igazi gyűjtő. Néhány ember autókat gyűjt, más műkincseket, a feleségem babákat. Imádja a babákat – nyilatkozta a népes gyereksereg kapcsán a színész. Nem lehetetlen hát, hogy hamarosan újabb baba érkezik. De persze nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akik minél nagyobb családra vágynak. 

Öt vetélés után lemondtak a babáról

Jamie Oliver, a britek sztárszakácsa nem csak a konyhában, hanem a hálószobában is kiválóan teljesít. A családcentrikus híresség öt gyermek – sorrendben: Poppy, Daisy, Petal, Buddy, River – büszke apukája, és élete legcsodálatosabb küldetésének a szülőséget tartja. 

Feleségével nagyon vágynak egy hatodik babábra is, de az asszony öt vetélés után, főleg az életkorára való tekintettel (45 éves) kezd lemondani az újabb gyermekáldásról.

Jamie egyébként egy korábbi nyilatkozatában azt fejtegette, nem lett volna ellenére, ha évente születik egy gyermeke, és egy egész focicsapatnyi lurkó rohangálna a birtokán. 

Pénzt hozó gyerekek

A Beverly Hills 90210 című, klasszikussá vált sorozat egykori Donnájának, Tori Spellingnek és férjének, Dean McDermotnak az első két gyermeke igazi szerelembaba, a rossz nyelvek szerint azonban a harmadik és negyedik gyerek érkezésével a házasságukat akarták megmenteni a férj csalfasága után, míg ötödik gyerekükről makacsul tartja magát a pletyka, miszerint csak felhívni akarták magukra a figyelmet, és abban bíztak: a picinek köszönhetően olyan reklámszerződéseket kapnak, melyekkel feltölthetik a bankszámlájukat. 

Tény és való, a házaspár és cuki gyermekei több reklámfelkérést is kaptak az utóbbi években, így lényegében a népes család eltartja önmagát. 

Angelina, az anyaoroszlán

Volt időszak, amikor egész Hollywoodban egyetlen embert sem lehetett volna találni, aki fogadott volna arra, hogy a botrányhősnő Angelina Jolie-ból tisztes családanya lesz. A drogok hálójába keveredett, szeretőit gyakran cserélgető, testvérével csókólózó színésznő azonban mindenkit meglepett, mikor a 2000-es évek elején örökbe fogadta a dél-korai születésű Maddox-ot, majd később Zaharát és Pax-ot, Brad Pittől pedig három gyermeke is született.

Az anyaság megváltoztatta a színésznő életét. Többször is kifejtette, hogy szívesen fogadna örökbe még több gyereket, de a terve eddig nem valósult meg. Korábbi alkalmazottai szerint ez nem is nagy baj, mert a Jolie-lakban teljes a káosz. Állítólag a fiatalok teljesen szabadjára vannak engedve, anyjuk szinte soha nem szól rájuk, a házban uralhatatlan a rendetlenség és a gyerekek étkezési szokásai is kritikán aluliak: a legtöbbször gyorséttermi kaját és chipset esznek.

Letagadta utódját

A következő urak gyermekimádatát nem tisztünk felülbírálni – de egyikőjük sem lesz feltétlen az év apja.

Eddie Murphy öt asszony jóvoltából tízszeres apa. Tizedik porontya 2018 decemberében jött a világra. A színész akkor került a legkínosabb szituációba, mikor a Spice Girls-ből ismert Mel C-vel folytatott viszonyt. Az énekesnő várandós lett, de Eddie szerint a gyermek nem tőle fogant. A pereskedés végén Murphy alul maradt, és azóta is havonta súlyos dollárszázezreket fizet gyerektartásként.

A 77 éves Mick Jaggernek öt nőtől nyolc – négy lány és négy fiú – utóda van, de nem mindegyik gyereket fogadta kitörő örömmel. Elsőszülött lányát közvetlenül a világra jötte után letagadta, csupán a bíróság és a bizonyítékok nyomására ismerte el az apaságot. Következő gyermekének sem örült túlságosan, majd beleszeretett Jerry Hall modellbe, aki négy gyermeket szült a rosszéletű sztárnak.

A vére azonban vitte előre, félrelépett egy modellel, aki teherbe esett. A történelem pedig megismételte önmagát, pereskedés tett pontot az apasági kérdés végére. 

Mel Gibsont az első felesége hét gyerekkel ajándékozta meg, majd az orosz származású Oksana Grigorievától született egy lánya, legutóbb pedig Rosalind Ross színésznőt tette anyává. Mel vallásos ember, a teremtő ajándékának tartja gyermekeit, de ő maga is bevallja, Oksanával közös lányának fogantatása nem közös döntés volt. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714112411
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163996_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mindent elvesztettem, ő volt a társam” – félrediagnosztizálták a 28 éves, a 3 gyermekes édesanyát, belehalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714112411
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162794_auto_resized.jpg
astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő