Menyasszonya Schmuck Andor hangjába szeretett bele

A 22 éves egyetemista lány először Schmuck Andor hangjába szeretett bele, és azóta is a fellegekben jár. A korkülönbség csaknem három évtized köztük, de Eszter szemében ez előny, mert az igazi, régi vágású úriemberekre bukik.

A 22 éves egyetemista lány először Schmuck Andor hangjába szeretett bele, és azóta is a fellegekben jár. A korkülönbség csaknem három évtized köztük, de Eszter szemében ez előny, mert az igazi, régi vágású úriemberekre bukik.

Március óta megfordult a világ Hanák Eszterrel. Akkor a 22 éves lány Budapest belvárosában szó szerint a nála 27 évvel idősebb Schmuck Andor karjaiba omlott. A szerelmesek azóta már jegyesek, sőt már az esküvőjük időpontja is körvonalazódik.

– A bazilika előtt sétálgatva megbotlottam, és pont Andor kezei közé estem, ugyanis ő kapott el, hogy ne essek orra. Már akkor levett a lábamról, szó szerint is – meséli ne­vetve a Borsnak az ELTE-n ta­nuló Eszter, aki bár a „kis baleset” után megtette az első lépést leendő párja felé, ah­hoz ragaszkodik, hogy nem ő szedte fel Schmuckot.

Eszter mindig is az idősebb, érett férfiakért rajongott

– Andor annyit mondott nekem, természetesen szigorúan magázva, hogy vigyázzak magamra, majd szép napot kívánt. Két nappal később aztán a Faceboo­kon írtam neki egy üzenetet, hogy „köszönöm”. Beszélgetni kezdtünk, majd Andor szinte azonnal elhívott kávézni, és rögtön mindketten éreztük, hogy ez most valami ko­moly. Március 11-én jöttünk össze, azóta mindennap együtt vagyunk, összeköltöztünk, és Andor már a kezemet is megkérte – mondja a lány.

Eszternek mindig is idősebb pasijai voltak, ezért egyáltalán nem zavarja a 27 évnyi korkülönbség.

Mindent gyorsan csinálnak: hamar jött az eljegyzés, és nemsokára várható az esküvő is © Bánkúti Sándor

– Volt korábban egy közel négyéves kapcsolatom, ott is szembetűnő volt a korkülönbség. Én a komoly, érett és férfias férfiakat szeretem, fontos, hogy jó kiállása legyen, lehessen vele beszélgetni értelmes dolgokról is, és legyen udvarias. Egyszóval: olyan úriember, mint Andor – büszkélkedik Eszter, akinek vőlegényét a szülei is megkedvelték, mert látják, hogy a szerelmesek odavannak egymásért, fontosak egymásnak.

A lány elárulta, hogy először Schmuck búgó hangjába szeretett bele, majd pillanatokkal később már teljesen odavolt a férfiért. Márciusban találkoztak először, áprilisban eljegyezték egymást, ilyen tempó mellett az is elképzelhető, hogy az esküvőre még nyár elején sor kerül. Erről Schmuck Andor kissé titokzatosan fogalmazott a Borsnak.

Andor már barátainak, köztük a Korda házaspárnak is bemutatta választottját

– Nem ismerjük egymást rég­óta, de mi ilyenek vagyunk, mindent gyorsan csinálunk. Az esküvőre is vannak már tervek, többen is jelentkeztek, hogy vállalnák a 150 fős násznép vendéglátását, de ezek a részletek majd később tisztázódnak. Megvan már az időpont is, de még nem publikus, mert előbb szeretnénk felkérni a tanúkat – mondta a Borsnak a Tisztelet Társasága elnöke, akinek eddigi leghosszabb kapcsolata két év négy hónapig tartott, de reméli, ezúttal valóban egy életre megtalálta a társát.