Celeb

Lelki békéjét keresi: Remeteként él Lajcsi

Bors

Létrehozva: 2020.11.27.

Saját kezűleg újította fel Galambos Lajos azt a csónakházat, ahol magányosan, egyedül tölti az idejét. Ide senkit nem enged be. Életében először fogadott vendégeket.

Különös helyre invitálta vacsoravendégeit Galambos Lajos. Életében először fogadott vendégeket abban az apró csónakházban, ahol remeteként élhet, magányosan, egyedül. A mulatós zene királya többször említette már, hogy az évek óta tartó áramlopási ügye rányomta a bélyeget a magánéletére is. Ami nem is csoda, hiszen a vádlottak padjára szólította a bíróság a trombitaművész feleségét is.

A médiában ritkán szereplő asszonyt megviselte a folyamatos figyelem, amely a családjára irányult, s ezt megsínylette a házasságuk is. Valószínűleg ez az oka annak, hogy sok időt tölt egyedül Lajcsi, s most azt is megmutatta a kameráknak, hogy hol van az az apró, de annál lakájosabb zúg, ahová visszahúzódik, hogy megkeresse lelki békéjét. A Life TV nézői a Vacsorakirály műsorban láthatták, amint Lajcsi egy csónakkal várta Zalatnay Cinit, Horváth Grétát, L.L. Juniort és Cookyt, ugyanis egy tavon kell átkelni ahhoz, hogy elérjék a világtól elrejtett házikót.

Galambos Lajos nem először szerepel főzős mű­sorban. Pontosan tíz éve forgattak egy hasonló produkciót, akkor, ott az egész csa­lád segített a fő­zésben, tálalásban és a vendégek fogadásában.

Ám ezúttal Lajcsi teljesen egyedül készítette el a menüsort, senki nem támogatta. A trombitaművész  mégis vidáman dolgozott, s nagy örömmel várta a híres vendégeit, akiknek először nem tetszett, hogy az esős időben egy belül is vizes csónakon kell ringatózniuk, de amikor kikötöttek, örömmel nyugtázták, hogy festőien szép környezetbe érkeztek.

A káposztás cvekedlin nyugvó konfitált kacsacomb elfogyasztása után Horváth Gréta neki is szegezte a kérdést a vendéglátónak:

Ez az a hely, ahol a leg­bol­dogabb vagy?

Lelkileg magányos vagyok, de most érzem magam igazán szabadnak és boldognak. Az elmúlt évek nagyon megviseltek, egy kezemen meg tudom számolni a barátaim – válaszolta szomorúan Lajcsi, aki az asztalnál ülő Zalatnay Cinivel lelki közösséget érzett.

A két zenész a vacsora után a kanapéra is ült, hogy együtt énekeljék a Lakodalom van a mi utcánkban vagy a Tölcsért csinálok a kezemből című dalokat. A Bors munkatársa arra volt kíváncsi, hogy mennyi időt szokott magányosan a csónakházban tölteni Lajcsi.

Az első hullám alatt én is home office-ba kényszerültem. Akkor újítottam fel saját kezűleg a csónakházat. Kifestettem, kipofoztam a fürdőt, négy évszakossá tettem a házat. Itt igazi remeteként élhetek. Nincs más, csak a természet és én, megnyugtat. Itt nem fogadok vendégeket. Természetesen a családommal is sokat vagyok, de az elvonulásra kiváló ez a hely. A karantént is itt töltöttem – mondta el lapunknak Galambos Lajcsi, aki sváb nagymamájától tanult meg ilyen profi módon főzni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142207_auto_resized.jpg
origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713484211
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133120_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141331_auto_resized.png
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713484211
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713484211
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713484211
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók