szerelem

Pásztor Anna elszólta magát, Bochkor Gábor szíve újra foglalt

Niki

Létrehozva: 2024.06.21.

Módosítva: 2024.06.21.

A Retro Rádió reggeli műsorában adott interjút Pásztor Anna, aki ismételten ajánlatot tett a közkedvelt műsorvezetőnek, mint, ahogy már a születésnapi eseményén, a Bochkor 6X-en is. Az énekesnő azonban akarva, vagy akaratlanul, de elszólta magát, és elárulta, Bochkor Gábor már nem szingli.

Bochkor Gábor a reggeli rádiózás közismert arca, akiről mindenki úgy tudja, hosszú ideje egyedülálló, ám most úgy hírlik, hogy újra szerelmes. A kapcsolatról Pásztor Anna rántotta le a leplet, amikor a Bochkor című reggeli műsorban adott interjút.

2024.05.22bochkor 6X Bochkor GáborKongresszusi Központ/ Pásztor Anna
Pásztor Anna lerántotta a leplet Bochkor Gábor új kapcsolatáról. (Fotó: Szabolcs László)

Az énekesnő és Bocsi hosszú évek óta közeli barátok, így nem véletlen, hogy a Bochkor 6X egyik meghívott fellépője volt, ahol az éneklés mellett fel is köszöntötte a rádióst. És bár egészen eddig nem volt köztük több mint barátság, Anna egy édes hármast ajánlott fel akkor a szülinaposnak. Ma reggel a rádióban ezt meg is erősítette. Sőt, azt is elmondta, hogy Bochkor új párja iránti tiszteletből gondolt a hármasra:

Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édes hármas.

Bochkor Gábor párja vajon, mit szól ehhez?

A meglepő bejelentés után Anna előállt egy másik lehetősséggel is, ami talán jobban tetszene az új barátnőnek is:

Vagy van a B opció, azt mondtad, hogy veszel nekem egy TV-t. Én ebben is nagyon szívesen benne vagyok, de lehet a kettő egyszerre is.

Meg is beszéltük, mindenben benne vagyok

válaszolta nevetve a rádiós.

Akkor szerintem te fejezd be ezt a reggeli show-t, én addig elmegyek próbálni, és utána találkozunk — jelentette ki határozottan az Anna and the Barbies frontembere.

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy mit szól ehhez Bochkor új szerelme, és persze, hogy ki lehet a titokzatos hölgy, bár még az is lehet, hogy a beszélgetés után a műsorvezető hirtelen ismét egyedülálló lett.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek