KÖZÖS JÖVŐ

Mutatjuk a fotót az esküvőről: Nádai Anikó gyönyörű volt

Doris

Létrehozva: 2024.06.14.

A sztárpár sokat sejtető bejegyzéssel üzent a rajongóknak egy balatoni esküvőről. Nádai Anikó már alig várja, hogy ő is menyasszony legyen.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter, becenevén Hagyma 2022 januárja óta jár jegyben, az eljegyzésre a meseszép Punta Canában került sor. Bár a szerelmesek között továbbra is irigylésre méltó az összhang, teljes egyetértésben nevelik közös gyermeküket, az esküvőt kénytelenek voltak elhalasztani bizonyos okok miatt.

Nádai Anikó
Nádai Anikó és Hagyma hamarosan egybekelnek (Fotó: archív / hot magazin)

Főként azért, mert belevágtak egy építkezésbe, ami minden energiájukat felemésztette. A műsorvezető ennek ellenére már többször is azt nyilatkozta, hogy "na most már tényleg meg lesz tartva", illetve, hogy "majd a jövő nyáron", de ez idáig nem történt semmi. Egészen mostanáig. 

A rajongók most örülhetnek, hiszen Nádai Anikó a közösségi médiában megint "belengette", hogy közel már az ásó, kapa és a nagyharang napja. Történt ugyanis, hogy a sztárpár egy ismerősük lagzijába volt hivatalos, ahol bizony fantasztikusan néztek ki, csak úgy ragyogtak a boldogságtól.

A műsorvezető pedig fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy most már tényleg ők lesznek a következők, akik örök hűséget fogadnak egymásnak.

 Lassan mi következünk

- fogalmazott sejtelmesen Anikó a balatonvilágosi lagzi helyszínéről.

A rajongók érthető okokból teljesen bezsongtak, és máris azt találgatják, hogy vajon Anikó és Péter mikor köti össze végre az életét hivatalosan.

Nádai Anikó élete egy érdekes szerelmi sokszög

Anikó és Péter szerelme cseppet sem hétköznapi történet annak fényében, hogy egyfelől már nagyon régóta ismerték egymást a budapesti éjszakából, másfelől azért, mert amikor mindketten szakítottak, az exeik egymásba szerettek. Hajmásy a gyönyörű modell, Weisz Fanni férje volt, Anikó pedig Bókay Gergő párja. A két szerelmespárból kétségkívül Anikó és Péter viszonya vett nagyon komoly fordulatot  közös gyermekvállalással, és természetesen azzal is, hogy hamarosan tényleg oltár elé vonulnak. Weisz Fanni ellenben már nem alkot egy párt Bókay-val.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek