Újrakezdés

Itt a bizonyíték: Szigligeti Ivett máris új életet kezdett

Doris

Létrehozva: 2024.06.22.

A modell házassága ismét mélypontra jutott Dudás Mikivel, aki megcsalással vádolja őt. Nos, úgy tűnik, Szigligeti Ivett már túl is lépett rajta.

Szigligeti Ivett és Dudás Miki házassága eddig is roppant viharosnak számított. Ahogy változtak az évszakok, úgy vesztek össze és békültek ki, ám végül mindig el tudták ásni a csatabárdot. Legalábbis eddig.

Dudás Miki, Szigligeti Ivett
Szigligeti Ivett és Dudás Miki házassága újabb mélypontra került Fotó: RTL

Most viszont minden eddiginél nagyobb a balhé a sztárpár háza táján, ezért még a fogadóirodák is arra tippelnének, hogy 10 év után Ivett és Miki külön utakon folytatja.

Ahogy azt a Bors megírta, a magyar olimpikon arról számolt be az a közösségi oldalán, hogy modell kedvese megcsalta őt, ezért mentek szét. Dudás azt is elárulta, hogy nem akart erről beszámolni a médiában, azonban mindenki nekiesett, és őt kezdte el hibáztatni azért, amiért zátonyra futott a házasságuk.

– Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában hogy megint szakítottunk Ivettel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt ráadásul egy közös ismerőssel akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó.

– kezdte a szerda késő este megosztott, korlátozott ideig elérhető Instagram-történetét a magyar világbajnok kajakozó, majd így folytatta:

– Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek Rólunk. Én ezt nem szeretném

– szögezte le.

Minden jel erre utal: Szigligeti Ivett már rég továbblépett?

Szigligeti Ivett mindössze annyit reagált az autómosós botrányra, hogy igazából nem is szeretne reagálni rá, lényeg a lényeg, hogy az ő lelkiismerete tiszta, mint a hó.

Ha pedig megnézzük az Instagramra feltöltött képeit, láthatjuk, hogy Ivett napja az autómosó helyett a fodrászhoz ment, hogy megújítsa a frizuráját. Ebben egyébként nem lenne semmi különös, hiszen a töredezett hajvégek meghálálják a gondoskodást, de jól tudjuk, hogy a nők leginkább akkor vágatják le a hajukat, amikor teljesen új fejezet kezdődik az életükben.

Ivett nem is árult zsákbamacskát, odabiggyesztette a képhez, hogy #newme, ami arra utal, hogy teljesen megújult és új alapokra helyezte az életét.

Nem gyanús ez egy kicsit?

A szóban forgó képet ide kattintva tudod megnézni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek