Szépségkirálynő

Így vélekedik Kulcsár Edina a Miss World Hungary győzteséről

Cs.G.

Létrehozva: 2024.06.25.

Az egykori szépségkirálynő elmondta, mi a véleménye arról, hogy az idei Miss World Hungary győztese mennyire hasonlít rá. Bár Kulcsár Edina nem látja annyira a hasonlóságot, de azt leszögezte, hogy Andrea különleges karaktere előnyös lehet a versenyen.

A hétvégén megválasztották Magyarország szépét, Katzenbach Andreát. A 23 éves lány egy évig viselheti a koronáját, és képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Azonban nemcsak a zsűrit sikerült meggyőznie, hanem a közöségi médiában is többen megjegyezték, hogy Andrea nagyon hasonlít az egykori szépségkirálynőre és az idei verseny ítészére, Kulcsár Edinára!

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina 10 évvel ezelőtt a világversenyen a második helyezéssel bizonyította be, hogy a magyar lányok a világ legszebbjei (Fotó: archív / hot magazin)

A Bors megkereste az üzletasszonyt, aki elmondta, mit gondol a hasonlóságról, és milyen esélyt jósol Katzenbach Andreának a világversenyen.

Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között – nevetett.

Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával

 – kezdte Kulcsár Edina, aki leszögezte, hogy nem lehet meghatározni, ha ő második lett, akkor a jelenlegi királynőnek is biztos a dobogó, mert egy ilyen versenyen nem csak a külső, hanem a belső értékrend is fontos.

Tanácsot is szívesen ad Kulcsár Edina a győztesnek!

Bár Magyarország Szépe lett Katzenbach Andrea, az igazi megmérettetés még várat magára, ahol a világ legszebbjeivel fog majd megmérettetni. Edina elmondta, hogy nehéz megjósolni a kimenetelét a versenynek.

Mint azt korábban is mondtam, és mindig el is mondom ezekről a versenyekről, nem csak a külső számít, hanem sokkal többről szól. Például nálam is volt, hogy az előzsűrizés alapján borult a fejemben felállított sorrend. Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne...

 – zárta a gondolatait Edina, aki nagyon hálás, hogy részt vehetett ítészként, hogy kiválasszák Magyarország Szépét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek