UFO

Kamerák előtt vallott Hajdú Péternek Pataky Attila az UFO-találkozásairól: "elporladsz"

Létrehozva: 2024.05.21.

Nyílt őszinteséggel avatott be a részletekbe.

Pataky Attiláról sok dolgot lehet mondani, ám azt, hogy unalmas életet él, biztosan nem. Az EDDA frontembere évtizedek óta él rocksztár-életet, így tehát megkerülhetetlen alakja lett ő a haza zenei életnek. Nincs olyan buli, ahol ne zendülne fel egy-egy sikerdala, és nincs olyan magyar, aki ne tudná fejből legalább néhány slágerét. Pataky Attila azonban más dolgok miatt is híressé vált. Kiderült például, hogy gyógyító, és hogy többször találkozott már az idegenekkel. Többek között erről mesélt Hajdú Péter műsorában. 

Pataky Attila az UFO-találkozásairól mesélt

Hajdú Péterhez ezen a héten Pataky Attila költözött be. Az tagadhatatlan, hogy hangját és zenéit minden magyar szereti, a spirituális gondolkodása azonban már megosztó. Őt azonban ez sosem tántorította vissza, és most számos érdekességet megosztott Hajdú Péterrel. 

Mióta létezem, a teremtő Isten a tenyerén hordoz. Baj csak akkor történt, amikor leugrottam és azt mondtam, hogy „főnök, én már tudom, köszi, már nem kell”, akkor jött, hogy neki a falnak, akkor jöttek a gázok. Akkor elhittem, hogy királyka vagyok: kicsi, kopasz, de király

- mesélte az énekes. 

Arról is beszélt, hogy nagyon fontos, hogy ez ember megtanítsa magát gyógyítani. Lentről kell felvezetni a fejtetőbe az energiákat, majd onnan kiterjeszteni a további testrészekre. Pataky Attila azonban már olyan fejlett gyógyító, hogy nemcsak testközelből tudja átadni Hajdú Péternek a gyógyító energiákat, hanem akár 5000 méter távolságból is.

 

Találkozott már idegenekkel

Hajdú Péter ekkor áttért arra kérdésre, ami mindenkit érdekel. Megkérte, hogy meséljen az idegenekkel való találkozásiról, amit Pataky Attila készségesen vállalt is:

Amikor egy dragon sárkánylénnyel szemben állsz, és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, és ott állsz, azt nem lehet elmondani semmivel. 3-3,5 fél méter magas, tehát az nagyon kemény, és ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, akkor mint a mesében, elporladsz

- árulta el.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek