Megcsalás

Ennyi volt, itt a vége: 23 év házasság után válik a sztárpár

K.B.

Létrehozva: 2024.05.25.

A színészek kapcsolatának a hűtlenség vetett véget.

Szomorú hírek érkeztek Amerikából. A Broadway két Tony-díjra jelölt színész az 53 éves Orfeh és férje a 49 éves Andy Karl ugyanis benyújtotta a válókeresetet 23 évnyi házasságuk után. Bár nem hozták nyilvánosságra a szakítás okait, most a PageSix megszellőztette, hogy egy harmadik fél okozhatta a kapcsolatuk végét. A lap értesülései szerint ugyanis a férfi megcsalta a feleségét egy Ausztráliai forgatás során az egyik fiatal kolléganőjével.

Karl néhány héttel ezelőtt Ausztráliában forgatott a Groundhog Day című film zenés adaptációjában, azonban úgy tűnik, hogy a munka mellett más elfoglaltsága is akadt a szigetországban. A lap információi szerint itt összemelegedett egy fiatalabb kolléganőjével, a 38 éves Aussie Elise McCannellel, aki szintén szerepel a produkcióban. Állítólag azonban nem titkolta ezt el a felesége elől, hanem még a hazaérkezése előtt értesítette róla Orfeht a románcról és arról, hogy el akar válni tőle.

Számomra egyértelmű, hogy Karl élet közepi válságban van. Egy dolog beleszeretni valakibe, miközben a megszokott életedet hátra hagyva Ausztráliában egy műsorban szerepelsz. De nézzük meg, hogyan fog alakulni ez a kapcsolat a való életben, amikor hazatérnek a hétköznapi valóságba

 - mondta el a lapnak a páros egyik közeli barátja.

A közkedvelt színész még május 14-én tett közzé egy sejtelmes Instagram-posztot, amiben beszámolt a válásukról:

23 évnyi csodálatos szerelmi kapcsolat után, mind a színpadon, mint a valóéletben úgy döntöttünk, hogy különválunk. A házasságunk összetartása hatalmas kihívást jelentett, különösen akkor, amikor a világ két ellentétes oldalán dolgoztunk, de továbbra is elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy építsük a karrierünket akár együtt, akár külön.

A PageSix értesüléseire a három fél közül egyik sem kívánt egyelőre nyilatkozni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek