KIBÍRHATATLAN

Van ennél lejjebb? Nagyon durva dolgok derültek ki Meghan Markle-ről

Létrehozva: 2024.04.18.

Kitálalt a brit királyi család korábbi alkalmazottja. Alig bírta elviselni Meghan gyerekes viselkedését, míg neki dolgozott.

Harry herceg és Meghan nemcsak a brit király család tagjaival nem jött ki jól: kiderült, a palota alkalmazottjai között is volt, akit kiborítottak.

meghan
Panasz érkezett Meghan viselkedésére (Fotó: ZUMAPRESS.com)

Olyanok voltak, mint az engedetlen kamaszok”

Meghan egykori személyi titkára nem bírta sokáig az elviselhetetlen természetű exszínésznő mellett. Pedig az említett Samantha Cohen 17 évig dolgozott II. Erzsébet királynő sajtótitkáraként. Ezt a pozíciót rendkívül szerette, nagyon jó tapasztalata volt az uralkodóval. Ám a tündérmese 2018-ban nem várt fordulatot vett: a királynő javaslatára Meghan és Harry személyi titkárának javasolta őt, ám ezt már nem bírta sokáig, 2019 októberében lemondott a tisztségről.

Ahogy arról egy brit lap beszámolt, a nő szerint: 

Eredetileg hat hónapra szerződtettek, de mivel nem találtak mást a helyemre, 18 hónapig kellett maradnom. Borzasztó volt, sokszor kiabáltak velem, olyan volt, mintha kamaszokkal dolgoztam volna – fogalmazott a nő. Az egykori alkalmazott később két további titkárral beszélt, akik akárcsak ő, nem bírták sokáig Harryvel és Meghannal, ők is megaláztatásokról számoltak be.

Meghan sokakat megfélemlített

A brit királyi család ügyeiben jártas újságíró korábban így vallott Harry herceg feleségéről:

Összességében az a benyomásom, hogy nagyon intelligens, határozott, célratörő, ugyanakkor kegyetlen nő. Ketten is meséltek olyat, hogy Meghan kigúnyolta, megfélemlítette, terrorizálta a környezetében lévőket – írta, majd hozzátette: Meghannek megvan a képessége arra, hogy az emberek féljenek tőle.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek