Megsúgjuk

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

Bors

Létrehozva: 2024.04.16.

Módosítva: 2024.04.19.

Egy bennfentes redditező tudni véli, hogy kik lesznek idén a show szereplői. Állítása szerint olyan párosok lesznek láthatóak a Nyerő Páros műsorában, mint Opitz Barbi és Serleg Albert, vagy Fekete Dávid és párja, Réka.

Kiderült, kik lehetnek a Nyerő Páros legújabb évadának szereplői. Legalábbis egy Reddit-felhasználó azt állítja, hogy biztosan tudja, kik azok a celebek, akik a kapcsolatukat egy óriási kihívás elé állítják a kegyetlen feladatai miatt sokat támadott RTL műsorban. Azt már előre leszögeznénk, hogy listán feltűnnek olyan nevek is, akikről egyelőre nehéz elhinni, hogy bevállalnák a műsort, de ugyebár láttunk már csodákat, és az RTL is hajlandó mostanában tágra nyitni a kincstár ajtaját, hogy a nézettségi versenyben nagyágyúkkal próbálkozhassanak...

Nyerő Páros
Állítólag Opitz Barbi és Fekete Dávid is szerepel a Nyerő Páros műsorában (Fotó: Bors)

Nyerő Páros szereplők: Opitz Barbi és Fekete Dávid?

A showban már megfordultak olyan hírességek is, mint Kulcsár Edina és Csuti, Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó, Sánta László és Széphalmi Juliska, Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, vagy épp L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. Az már csak puszta véletlen, hogy az imént felsorolt partnerek mind szakítottak a műsor után, és még nem is teljes a lista ebből a szempontból... Ám úgy tűnik, hogy ismét akadt kilenc pár, akik kockára teszik a kapcsolatukat.

Hamarosan kezdik forgatni a Nyerő Páros 8. évadát, és hogy kik lehetnek a szereplők?! Lássuk tehát...

– írta a Redditen egy felhasználó, aki természetesen a neveket sem tartotta magában. Persze, hogy mekkora a valóságalapja a felsorolásnak, azt nem tudjuk, ám megvizsgálva a "bennfentes" profilját, jól látszik, hogy már több műsort is elspoilerezett, általában telitalálattal. 

  • Opitz Barbi és Serleg Albert
  • Schobert Lara és Szekszárdi Tomi
  • Metzker Viki és BSW Gaben
  • Lukovics Tamara és Bihari Ádám
  • Herceg és Herceg-Pál Bianka
  • Visváder Tamás és Palácsik Lilla
  • Fekete Dávid és Szinti
  • Majka és Majoros Hajnalka

A netezők egyelőre kételkedve fogadták a listát, szerintük ugyanis Opitz Barbi vagy éppen Majka nem vállalná be a műsort. Ellenben voltak olyanok is, akik kiegészítették plusz nevekkel a sort. Például Valkusz Milánnal vagy Pápai Jocival...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek