Esküvő

Szenzációs fotó! Palvin Barbi Magyarországon ment férjhez

Létrehozva: 2023.07.15.

Módosítva: 2023.07.15.

Úgy tűnik, igazak voltak a pletykák, és a világhírű magyar származású modell, Palvin Barbara Magyarországon mondta ki a boldogító igent. Egy olvasónk fotózta le a menyasszonyt.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, több Instagram-poszt is arra utalt, hogy a világhírű magyar topmodell férjes asszonnyá válik még a héten. Nem tudhattuk azonban, hogy ilyen hamar kimondja a boldogító igent, ráadásul hazájában. Egy olvasóriporterünknek köszönhetően azonban bebizonyosodott: minden jel szerint  egy Budapesthez közeli településen tartották meg a menyegzőt népes vendégsereg kíséretében. Barbit gyönyörű menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre, ahogy valószínűleg a szertartás helyszínére igyekszik. 

 

– Már korábban hallottuk, hogy valami nagy esemény készülődik közelben, így elmentünk és körbenéztünk egy kicsit. Nem is kellett sokat várni, a délután folyamán azt láttuk, hogy gyülekezik a helyszínen a násznép. Egyszer csak a menyasszonyt is megpillantottuk, fantasztikusan nézett ki, a lélegzetünk is elállt – számolt be olvasónk és természetesen a fotót is mellékelte.

Gyönyörű ruhában kapták lencsevégre Barbit Fotó: Olvasói riporter

Mesébe illő szerelem

Alig egy hónapja robbant a hír, hogy Palvin Barbit eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse, akivel már öt éve tart a kapcsolatuk. Pedig nem indult zökkenőmentesen: a népszerű modell hónapokig kérette magát, és ignorálta a színész közeledését. Végül azonban megtört a jég és azóta mesébe illő a szerelmük.  Azt azonban senki sem sejtette, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerülhet. 

"Bones And All" Red Carpet - 79th Venice International Film Fest
Fotó: picture alliance / Rocco Spaziani

A napokban viszont Magyarországra érkezett Barbi és Dylan, illetve a vőlegény családja, valamint a külföldi barátaik is teljes titoktartás közepette. A modell sztárfodrásza és sminkese ennek ellenére előszeretettel posztoltak a ceremónia 0. napjáról. A vendégek fotóiból az is kiderült, hogy Barbiék egy Budapest közeli településen kelhetnek egybe, ami akár egész hétvégén is tarthat majd.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek