Búcsú

„Remélem, megkapod a 4-5 millió forintot” – szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka

Natasha

Létrehozva: 2023.07.14.

Módosítva: 2023.07.16.

Meglepő fotóval búcsúzott fiatal szerelmétől L.L. Junior! De vajon örökre véget ért a románc, vagy csak pillanatnyi mosolyszünetről van szó?

Nagyon úgy tűnik, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka közös fejezete lezárult, ám a sors tartogathat még meglepetéseket, úgyhogy nem kizárt, hogy lesz még közös történetük... A jelen viszont most nem erről szól, legalábbis ez derült ki a zenész egyik posztjából, amit az éjszaka közepén tett közzé az Instagram-oldalán, majd gyorsan le is törölte. Ám, ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad, így a szemfüles rajongók máris világgá kürtölték, hogy Junior és Blanka szakíthattak. 

Fotó: Facebook / Kiosk
Szakított Dárdai Blanka és L.L. Junior

A zenész egy "érzelmes" posztban búcsúzkodott a fiatal lánytól. Mindent megköszönt neki és sok boldogságot kívánt, majd egy jó tanáccsal is ellátta volt kedvesét, miszerint ha rá hallgat, több pénzt tud zsebre tenni a jövőben.

Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent! És csak remélni tudom, hogy a jövőben a többi csöves közvetítő nélkül élsz majd meg, és a havi 2 millióból tényleg megkapod a négyet vagy inkább ötöt

– írta a fotóhoz Junior, akinek egyébként mindig temperamentumos volt a kapcsolata Blankával. Összevesztek, kibékültek, majd a boldog idillt megint egy mosolyszünet törte meg. Ezért is gondolhatják sokan, hogy a két előadó kapcsolata nem ért végleg véget, sőt... Történetük még javában íródik.

 

Volt feleségének is üzent

Alig pár nappal a Blankának szánt üzenete előtt L.L. Junior egy ideges hangvételű nyilvános posztban üzent Körtvélyessy Kingának. Nem válogatta meg a szavait, a válófélben lévő feleségét nárcisztikus személyiségzavarral vádolta meg, majd kitért arra is, hogy nem tud beszélni gyermeke édesanyjával, pedig a kicsi Lili miatt muszáj lenne... 

Fotó: Instagram
L.L. Junior a volt feleségének, Körtvélyessy Kingának is üzent

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek