Gyász

Szívfacsaró fotó: így néz ki halálának évfordulója előtt Berki Krisztián sírja

Natasha

Létrehozva: 2023.05.03.

Módosítva: 2023.05.03.

Május 6-án lesz egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián, azonban a nyughelyét még mindig a temetésére készült fejfa dísziti.

Szomorú nap közeledik Berki Krisztián családja számára, hiszen május 6-án lesz egy éve, hogy elhunyt a 41 éves híresség. Azon a bizonyos pénteken a rendőrség több autóval szállt ki egy IX. kerületi társasházhoz, majd perceken belül egy mentő is a helyszínre érkezett. Ekkor már lehetett sejteni, hogy nagy a baj, azt azonban senki sem gondolta, hogy Krisztián nem lesz többé... 

Fotó: Végh István
Szívszorító, ahogy kinéz most Berki Krisztián sírja

A temetésére végül május végén került sor a Farkasréti temetőben. A szertartáson Mazsin kívül ott volt Hódi Pamela férjével, Bencével, valamint Berki mindkét kislánya, és persze rengeteg családtag, hozzátartozó. Gyönyörű virágokkal, koszorúkkal búcsúztak a hírességtől, mára azonban ezeknek nyoma sincs a síron. Sőt, szomorú látvány fogadja azokat, akik kilátogatnak a Farkasréti temetőbe, ugyanis Krisztián emlékét már csak felborult mécsesek, elszáradt virágok és a temetésről maradt szalagok őrzik.

Fotó: Nagy Zoltán
Vajon mikor készül el Berki síremléke?

Mi lesz a sírkővel?

Sokan gondolhatták azt, hogy Berki halálának évfordulójára már kész lesz a sírkő, ugyanis Mazsi februárban találkozott egy szakemberrel ez ügyben. Egyelőre azonban nyoma sincs semmilyen munkálatnak...

– A temetőben is voltam ma a sírkövessel. Néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán... Ezzel kapcsolatban eddig sem nyilatkoztam és ezután sem szeretnék!

– fogalmazott akkor az özvegy, aki több részletet nem osztott meg, azonban korábban Berki édesanyja a Borsnak elárulta, milyen emléket szeretne állítani a fiának.

Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről – sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya. 

A kérdés csak, vajon mikor készül el az a bizonyos síremlék?

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek