Botrány

Megdöbbentő ajánlatot tettek a TV2 sztárjának

Létrehozva: 2022.09.07.

Módosítva: 2023.02.10.

Lassan kezdi hízelgőnek találni a TV2 sztárja, hogy egyes emberek azt terjesztik, áruba bocsájtja testét. A hecc kedvéért legújabb posztjában azt kérdezte követőitől, ki mennyit fizetne neki egy órára. Nem hiszed el, mennyi volt a legnagyobb ajánlat!

Forrás: Facebook

A TV2 sztárja nagyon kövér kisfiú volt, súlya miatt rengeteget bántották az iskolában. Ez sokáig megkeserítette életét, aztán elkezdett sportolni, aminek meg is lett az eredménye. Gyakran posztol magáról szexi félmeztelen képeket is, nem magamutogatás miatt, hanem azért, hogy mutassa, mit érhet el valaki, ha akar. Budavári Fülöp ma már nagyon népszerű influenszer hatalmas rajongótábora van, amiben érthető módon rengeteg fiatal lány és nő is van. 

Budavári Fülöp
Fotó: Facebook

A Ninja Warrior és a Sztárban sztár riportere mindig jó célra igyekszik felhasználni ismertségét. De az utóbbi időben nem érti mi történik körülötte. A nyáron szerencsés helyzetben volt, mert több gyönyörű helyre is eljutott. Sok irigye máris elkezdett találgatni, hogy miből futja neki erre. Sőt, néhányan már egyenesen azzal vádolják, hogy pénzért fekszik le másokkal, onnan a pénz…

Az influenszert eleinte zavarta, amit terjesztenek róla, most frappáns posztban vágott vissza, amiben viccesen a következőt kérte rajongóitól:

kommentben írjátok meg, hogy ki mennyit adna egy órára. Lehet elgondolkozom, hogy karriert váltok…

A legtöbb követő értette a viccet, de volt, aki komolyan vette és 100 ezer forintot kínált neki egy óra szexért...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek