ValóVilág

Húsz éve nem vállalt nyilvános szereplést Nóci, most elárulta, miért

2022. július 3. vasárnap 13:01

Csupán másfél év alatt vált mindenki által ismert celebbé Czifra Noémi, hogy aztán pontosan ugyanilyen gyorsan el is tűnjön. Mi történhetett?

Forrás: YouTube

Nagy izgalommal érkezett Palik Lászlóékhoz Czifra Noémi, akit a legtöbben alighanem csak Nóciként ismertek. Az egykori televíziós nagyon rég nem adott interjút senkinek, de most kivételt tett.

Eltűntem, igen, és húsz éve nem vállaltam semmilyen interjút – kezdte Noémi, aki úgy érzi, soha nem volt egy amolyan celebítpus, csak azt csinált belőle a média. 

 

Maga sem érti, miként, de még mindig megismerik az utcán, miután eltelt húsz év, és visszavonult a nyilvánosságtól. Nóci szerint nem ő maga az oka ennek. 

– Nem én voltam a jelenség, aki bemászott az emberek bőre alá, hanem a Való Világ volt az. Az első két széria még olyan szép volt és ártatlan. A vízcsapból is én folytam és a Stohl – folytatta a még mindig fiatalosan tüsi hajú Nóci, aki azt is elismerte, hogy mindig is volt egy karaktere, aki nem a lány a szomszédból, hanem annál sokkal egyedibb, megjegyezhetőbb. Ugyanakkor azt is elismerte: nehezére esett feldolgozni, hogy rá valójában nem kíváncsiak.

– Amikor hazamentem és kitöltöttem egy pohár bort, azért voltam szomorú, mert senki nem volt kíváncsi arra, hogy ki vagyok én.

Nóci a valóságshow kapcsán felfedte: rutin nélkül csöppent bele egyik napról a másikba a műsorvezetésbe, amit imádott, de sem előtte, sem azóta nem így keresi a kenyerét. 

Egy világ ismerte meg műsorvezetőként, pedig amatőrként állt a kamerák elé  Fotó: BorsOnline

Kameraérzékenysége miatt esett rá a választás, aztán ugyanolyan éles váltással lett vége, pont ahogyan indult. Egyszerűen fogalmaz: 

– Kirúgtak.

 A kétgyerekes anyuka elmondta: nem vágyik szereplésre.

Tök jól elvagyok otthon tréninggatyában, és nem remegek azért, hogy szerepeljek – mesélte a volt műsorvezető, hozzátéve: a felvétel előtt napon is eszébe jutott, hogy lemondja a részvételt, csak az már etikátlan lett volna. Nócinak a két gyermeke között 11 év a korkülönbség: Zsombor fia 17 éves, és édesapjától elváltak útjaik. Kisebbik fia pedig csak hat, az ő születésnapján nagy ünnepséget tartanak majd. 

A kicsi szülinapján, július 22-én lesz az esküvőnk! – újságolta a nagy hírt az anyuka, aki egyébként ma már mentálhigiénés szakemberként dolgozik a hétköznapokban.

Nóci nagyon szeret anya lenni, és jobb anyának tartja magát azóta, amióta a kisebbik fia is megszületett. Nehéz időszakon van túl, mert a hivatásában nagy mentális terheket visz a vállán. 

– Kell egy tükör, aki kívülről lát. Adok egy teljes képet a kliensemről, nem tanácsolok semmit, hanem segítek a felismerésben – magyarázta a volt tévés, aki nagyon érzékenynek vallja magát. Munkájában ezt sokszor átokként, máskor áldásként éli meg. Több mélyponton van túl, most magabiztos abban, amit csinál, és alig várja az esküvőjét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lebuktak az ukránok: ellopják a nyugati fegyverszállítmányok többségét

borsonline.hu

Meglepő dolgot kért Hosszú Katinka az esküvőjére

borsonline.hu

Borzasztó figyelmeztetést adott az időutazó: rengetegen fognak meghalni ezen a héten

mandiner.hu

Csaknem huszonnégyezer hallgató hagyta félbe az egyetemet az orosz megszállás miatt

ripost.hu

Horror: a turistákra kacsintgat a kétéves kislány kiállított holtteste

mandiner.hu

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra

borsonline.hu

Elképesztő: Tornádó tombolt a szolnoki szabadstrandon

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 12.: a Vízöntő új életszakaszt kezd, a Rák megosztja a jót másokkal

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Tragikusan fiatalon halt meg a felesége: Őszintén beszélt fájdalmáról a magyar színész

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

További cikkek

Búcsú

Itt a vége, Őriszentpéteren lép fel utoljára az Omega

SZÓLÓBAN

„Majka nélkül is megállja a helyét!” - Megszólalt Curtis, így reagált