VÉLEMÉNY

Curtis hibázott, de melyikünk nem? - Szavazzon!

Bors

Létrehozva: 2022.07.31.

Módosítva: 2022.07.31.

Exkluzív interjút adott a Borsnak Curtis azok után, hogy Majkával a szakítás mellett döntöttek. A rapper úgy érzi, ideje volt változtatni az életén, ugyanis nem akar örök második lenni. Döntése sokakat megosztott, de vajon valóban akkorát hibázott volna, hogy nem érdemel meg egy újabb esélyt? Vélemény.

Itt volt az ideje, hogy hosszú hallgatás után Curtis tisztázza, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, mi történt köztük Majkával, és mi lesz vele ezek után. A rapper exkluzív interjút adott a Borsnak, amelyben elmondta, nincs köze a szakításnak és az elmaradt koncerteknek ahhoz, hogy három évvel ezelőtt kábítószerproblémákkal küzdött. Nyilatkozata óta megszólalt Majka is, aki Curtishez hasonlóan nem akart sárt dobálni. 

Olvasóinkat is megosztotta a két híresség kálváriája. Edina szerkesztőségünknek küldött levelében olyan kérdéseket boncolgat, amelyeket talán érdemes szemügyre venni, azelőtt mindenképpen, hogy az ember billentyűzetet ragad és kommentál. Vélemény: 

"Őszintén szólva, nem kísérem figyelemmel a bulvár híreket napi szinten. Sőt, még havi szinten sem. Igazából nem érdekel a sztárok magánélete, ki kivel, hol, mikor, miért. Azt gondolom, ennél sokkal fontosabb dolgok történnek a világban, az életünket meghatározó események zajlanak gyakorlatilag nap mint nap. Kivételesen mégis felfigyeltem a Borsban  egy hírre, miszerint Majka és Curtis újra szétváltak, és megindult a komment háború a virtuális térben. A hír nem rendített meg, nem okozott álmatlan éjszakát. Egy dolog  késztetett arra, hogy tollat ragadjak. Ez pedig az, hogy Curtis, rapperként, engem, aki egyébként ezt a zenei stílust nem érzem magaménak, konkrétan elvarázsolt A lehetne újra február című dalával. A Nyugatosok, Kosztolányi, Babits a tíz ujjukat megnyalnák a dalszöveg hallatán. A lelkemig ér, elmondja mindazt, amit én bölcsészként  nem tudnék így megfogalmazni, szavakba önteni. Mondhatnám, hogy sajnálom az újabb  szakításukat, de ez nem lenne őszinte. Azt gondolom ugyanis, hogy Curtis sokkal többre hivatott. Egyedül, önállóan is megállja majd a helyét és beteljesíti a küldetését. Aki ilyen dalt, dalokat tud írni, rossz ember nem lehet. 
Ne legyünk álszentek, egyikünk sem tökéletes. Mindannyian küzdünk démonokkal, fóbiákkal, ilyen-olyan félelmekkel, hibáztunk is már, ki kevesebbet, ki többet. És kinek van joga ítélkezni? Egyszer mindenki a feljebbvaló ítélőszéke elé kerül, ahol felelnünk kell a tetteinkért, a megváltás reményében. De, nekünk, embereknek nincs jogunk ítélkezni. Tudják, „ Ne ítélj, hogy ne ítéltess”!
Majkán és Curtisen kívül senki sem tudja, hogy mi történt köztük. És nem is tartozik ránk, ez az ő magánügyük.
Esendőek vagyunk mi mindannyian , ahogy ők is. Az, hogy  sztárok, ez alól nem ad felmentést. Curtis hibázott, de  mondják, melyikünk nem? Művész, érzékeny ember, aki sokkal intenzívebben  éli meg az  érzéseit, mint mi, átlag emberek. Vajon van jogunk elítélni, számon kérni őt anélkül, hogy tudnánk az igazságot, hogy mi zajlik a lelkében, mit él át, mi történik vele? Nem tisztem megvédeni, nem is szorul rá, de jószándéktól  vezérelve mégis azt gondolom, érdemes ezt mindenkinek végig gondolni. Senki nem tökéletes, ne várjuk el ezt a sztároktól sem, hisz ők is emberek. Pont olyanok, mint mi. Annyi különbséggel, hogy Isten adta tehetséggel vannak megáldva. Szóval, támogassuk inkább Curtist és szorítsunk érte, hogy minél több jó dallal, koncert élménnyel ajándékozzon meg bennünket. Hiszem, hogy az élet őt igazolja majd! Azt kívánom, továbbra is hallgasson a szívére, és maradjon őszinte, külvárosi gyerek, aki soha, egyetlen pillanatra sem  felejtette el, hogy honnan jött! "

Szavazás

Ön szerint joga volt Curtisnek saját karrierbe kezdenie?

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192625_auto_resized.jpg
origo.hu

Meg fogok halni - döbbenetes őszinteséggel beszélt a válogatott focista

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27812_resized.jpg?avcount=1714991422
origo.hu

Mitől fél ennyire? Milliós Rolex órát viselő testőröket bérelt fel Magyar Péter - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176007_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192591_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Helikopterből készült, eddig nem látott felvételeket tett közzé Moszkva az orosz-ukrán háborúról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191586_auto_resized.jpg
life.hu

Nagy bejelentést tett a beteg Károly király koronázása első évfordulója alkalmával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27813_resized.jpg?avcount=1714991422
origo.hu

Nagyot nőttek Berki Krisztián gyerekei az apjuk halála óta - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27819_resized.jpg?avcount=1714991422
magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Nemzetbiztonsági üggyé dagadó botrány is kötődik Bodnár Zoltán nevéhez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192582_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabinak kellett segítenie, rettenetes dolog történt Tóth Verával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191492_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Két csillagjegy, aki valójában az univerzum kegyeltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185742_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/jlrBW5Fa747g4p6EIbSOm3ySCgIMHD7bzjTgqF4ySGY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiOTQ1NTc5N2Y5ZjQ0MzBhZjJmNzlhZDM4MzdhNWZi.jpg
Mérföldkő

Fotókon a csodás pillanat! Szőcs Reni kislányát megkeresztelték

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/7SYvKCGO-v-OMw-pIW-L19xTR3JQpgpfJr3DUyYUvkE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYwMGU3YzdhNjA3OTQ4MWViOWEyNmNmY2QwMWU3NWRh.jpg
Gyász

„Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam!” – ma két éve hunyt el Berki Krisztián