CSALÁDI VISZÁLY

"A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek!" - Bangó Margit családjában nem csitul a háború

Maca néni

Létrehozva: 2022.07.29.

Eddig csak sejteni lehetett, hogy komoly ellentét feszül a cigányzene koronázott királynője és egykoron imádott unokája között. Most azonban maguk az érintettek ismerték be, valóban egy szót sem váltottak egymással már jó ideje.

Köztudott, hogy Bangó Margit és a lánya, Marika hosszú-hosszú éveken át nem beszéltek egymással, mint ahogyan az is, hogy a Kossuth-díjas legenda minden anyai szeretetét unokájára, Tinára fordította. 2020 novemberében aztán megtört a jég és kibékült egymással anya és lánya. Ekkor úgy tűnt, végre béke költözik a családba, de tavaly októberben éppen a Bors szúrta ki, hogy a cigányzene királynőjének közelgő nagykoncertjéről hiányozni fog unokája és annak férje, Emilio, akik korábban még szerepeltek a hirdetményeken, majd hirtelen nyom nélkül eltűntek a plakátokról. Akkor arról pletykáltak a családhoz közelállók, hogy tiszteletlenség áll a háttérben, de az érintettek nem, vagy csak szűkszavúan nyilatkoztak. Eddig…

Bangó Margit

„Viharfelhők gyűltek össze felettünk...”

Tina és Emilio elfogadták Ábrahám Róbert meghívását és a Talk44 című internetes műsor kamerái előtt nemcsak hogy elismerték, haragban vannak Bangó Margittal, de azt is elmondták, mi áll a kenyértörésig vezető vita hátterében.

- Minden családban vannak felhők és most a miénk felett is viharfelhők gyűltek össze. De mivel mi keresztény család vagyunk, bízom abban, hogy ezt is meg tudjuk oldani. Mindig vannak próbák, nehézségek az ember életében és most mi is ilyen próbával állunk szembe. Nagyon sok nehézség történt és nagyon sok olyan ember jött be a képbe, aki sokáig nem volt benne és felkavartak bizonyos állóvizeket – kezdte a szombat este hat órától látható műsorban Tina. - Egy család vagyunk, de mindenki tüzes habitusú, a mama is és mi is. Ha lecsitulnak majd a dolgok, akkor mindenki nyitott lesz ara, hogy leüljünk és beszéljünk - mondta Bangó Margit unokája, aki hozzátette, annak ellenére, hogy nem beszélnek nagymamájával, rendre érdeklődnek róla a rokonoktól.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba!”

A Bors természetesen felkereste Bangó Marikát is, ő azonban cáfolta, hogy az édesanyja miatta haragudott volna meg Emilióra és miatta nem áll szóba unokájával.

- Ha rám utal a lányom, akkor az hatalmas tévedés és nagyon csúnya dolog, hogy mindezt a keresztényi szeretet álcájával teszi, vagy teszik. De akkor öntsünk végre tiszta vizet a pohárba! Én és anyu 2020 novemberében békültünk ki egymással, vagyis majd fél évvel korábban, mint ahogyan édesanyám bizonyos okból úgy döntött, hogy megszakítja a kapcsolatot Tinával és Emilióval. Pontosan tudom ennek az okát, de nem teregetem ki a családi szennyest. Ha már itt tartunk, ez a nagy szeretet sarkallhatta volna a lányomat arra is, hogy rányissa az ajtót a nagymamájára, amikor harmadszor is megtámadta a betegség - fakadt ki Bangó Marika. - Egyébként is ő volt az, aki annak idején olyan vitát gerjesztett köztem és édesanyám között, ami miatt hosszú évekre elfordultunk egymástól - tette hozzá.

Fotó: Bors

„A lányomnak semmi köze a vitához!”

Mivel Tina és Marika egészen másképpen emlékeznek arra, hogy miért is veszett össze Bangó Margit és Emilio, úgy döntöttünk, hogy magát a legendás énekesnőt kérjük meg, tegyen igazságot és mondja el a saját álláspontját. Bangó Margit eleinte nem akart beszélni családja legbelső ügyeiről, de miután meghallotta, hogy unokája mit nyilatkozott, úgy döntött, először és utoljára tisztázza a helyzetet. A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek! De, ha tovább megy ez a cécó, annak is eljöhet az ideje! Az unokám, akinek mindenemet odaadtam, akit dédelgettem, felneveltem inkább arról beszéljen, hogy mi kellene neki ahhoz, hogy rám nézzen, vagy csak felemelje a telefont, ha a három műtétem és a kiújuló betegségem nem volt erre elég indok!? Erre a viselkedésre nincsenek akkordok, hogy zenei nyelven fogalmazzak… Záró gondolatként annyit mondanék, hogy a lányomnak az ég világon semmi köze nincs ehhez a vitához és ezt ők is pontosan tudják! - jelentett ki Bangó Margit.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143910_auto_resized.jpg
origo.hu

Döbbenetes felvétel, így törtek rommá az autók a repülőtérre vezető úton - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713559513
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145372_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Amikor „Isten báránya” is a politika áldozatául esik – Szentendre ellenzéki polgármestere megtiltotta egy keresztény jelkép használat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143072_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144051_auto_resized.jpg
vg.hu

Beszakadt a forint, kilőtt az olaj, menetel az arany és hatalmas mínuszban Európa Izrael iráni csapását követően

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713559513
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140532_auto_resized.jpg
astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713559513
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713559513
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144310_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt