BÁNTALMAZÁS

„Bezártak egy hotelszobába” - Szexmunkára akarták kényszeríteni a TV2 sztárját

2022. május 24. kedd 03:00

A Sztárban sztár leszek! énekesét egy nem mindennapi támadás érte pár héttel ezelőtt, ahol szexmunkásnak akarták használni a 21 éves lányt. Krizsán Lili a Borsnak mesélt az őt ért atrocitásokról és megpróbáltatásairól.

Krizsán Lili a verseny óta próbál a víz felszín fölött maradni: dolgozik a dalain, és mindeközben megélhetéséért is harcol. Amellett, hogy a karrierjére koncentrál, nemrég egy büfébe is beállít szendvicseket készíteni, nemrég pedig hoszteszként próbált egyről a kettőre jutni. Lili a verseny óta nem sok jó dolog történt: megküzdött az anorexiájával, elhagyta otthonát, pár héttel ezelőtt pedig szexuális zaklatás áldozata lett.

Fotó: Ripost

„Bezártak egy hotelszobába”

 

Nyilvánvaló számomra az, hogy valahogyan el kell tartanom magamat, ezért próbálkoztam meg a hosztesz munkával. Ebből lehet pénzt keresni, ameddig nem sikerül megélni a zenélésből – gondoltam- jó munka lesz… – kezdte a Borsnak Krizsán Lili, aki arról beszélt lapunknak, mi történt vele egy szállodai munka körülményei között.

Pár hete volt lehetőség egy ilyen munkára, engem és még három lányt elküldtek dolgozni egy szállodába, ahol nem kifejezetten olyan dolgokat vártak el tőlünk, amelyek beletartoznának a munkakörömbe. Bezártak egy hotelszobába, ahol megjelent egy 60 év körüli külföldi férfi, és annyit mondott nekem, hogy „Na, dologra”. Mondanom sem kell, egyből rohantam, ahova tudtam és a szállodának a hátsó ajtaján kiszöktem. Csoda, hogy nem rendőri kísérettel távoztam, mivel Hála Istennek nem is történt semmi konkrét fizikai bántalmazás. Nagyon megijedtem, de szerencsére karakán lány vagyok és azért eszemnél maradtam. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha nem így van – mesélte lapunknak Lili, aki azóta kevésbé bízik meg feltétlenül a munkalehetőségekben.

Krizsán Lili


 

„Nem szabad naivnak lennem”
 

Amióta megtörtént ez az eset, háromszor, négyszer átgondolom, hogy elvállaljak-e egy ilyen munkát. Történt bennem egy kisebb-nagyobb életszemlélet-váltás, és rájöttem, hogy nem szabad mindig naivnak lennem. Félelmetes, ami történt, és rossz belegondolni, hogy nálam fiatalabb lányokat képesek ugyanígy testileg kihasználtatni, és az a baj, hogy ebben a munkában sajnos ez többször előfordul. Úgy érzem, fontos erről beszélni, hogy legalább így segíteni tudjak más lányokon, hogy ne kerüljenek hasonló helyzetbe – osztotta meg aggodalmait a Sztárban sztár leszek! énekese, aki mindezek ellenére leszögezte, nem az egész hosztesz szakma ilyen. Ez csak egy olyan kisebb része, ami nagyon nagy károkat tud okozni egy nőben.
 

Lelki szorongást okozhat a támadás
 

Lapunk megkeresésére, dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus elmondta: komoly lelki traumát élhetett át Lili.

Egy ilyen szituációban először előtörnek az emberben az alapvető emberi ösztönei. Másodpercek tizede alatt érvényesül a „menekülj vagy harcolj” elve. Nagy lélekjelenlétre vall, hogy az énekesnő kezébe vette az irányítást és ki tudott kerülni, egy ilyen nehéz szituációból. A kezdeti sokkos állapotot egy állandósuló félelem követhet. Egy ilyen traumatikus élmény beleéghet az ember emlékezetébe, ami lelki szorongást, bizalmatlanság-vesztést eredményezhet. Ha ez idővel nem enyhül, mindenképpen érdemes szakember segítségét kérnie – fogalmazta meg általánosságban a szakember.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvádolták Berki Krisztián édesanyját, perrel fenyegetőzik

vg.hu

Dűne-forgatás: ezekkel a színészekkel találkozhat Budapesten

magyarnemzet.hu

Lezárták az Erzsébet hidat – Budaházyért tüntettek + galéria, videók

metropol.hu

Hatalmas tűz Budapesten! Ezer négyzetméteren ég egy raktárépület a XIII. kerületben

hirtv.hu

Újabb halálos cápatámadás történt Egyiptomban

mandiner.hu

Videó: diákokat soroznak be Kelet-Ukrajnában

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél, meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a csipsz

borsonline.hu

Szörnyű titok derült ki: A diósjenői gyilkosság gyanúsítottjának lelkén még egy halál szárad

borsonline.hu

Titokzatos gyilkosságok Diósjenőn: A nevelőapa bűnös viszonyáról pletykálnak a helyiek

borsonline.hu

Gyilkos mélység, 29 emeletet zuhant a halálba a hároméves kisfiú

borsonline.hu

Megrázó részletek a diósjenői gyilkosság helyszínéről: a nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

További cikkek

Szülés

Váratlanul beindult a szülés a TV2-sztár feleségénél, duplán rátekeredett a köldökzsinór a baba nyakára

Levél

Emlékhelyre költhetik VV Fanni millióit