Karrier

Zimány Lindának óriási tervei vannak: Most épp saját ruhamárkát indított

2022. április 7. csütörtök 05:00

Saját ruhamárkát indított és még számtalan ötlete van a jövőre nézve Zimány Lindának. A modellből lett ügyvédjelölt boldogan ünnepelte a születésnapját, és már az internetes bántások sem zavarják.

20200723 Zalacsány, Zimány Linda. Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

Hatalmas bulival ünnepelte a születésnapját múlt héten Zimány Linda. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell számára azonban nem csak az ünneplés miatt bírt különleges jelentőséggel bírt ez a nap, hanem azért is, mert debütált a saját ruhamárkája! Linda a Metropolnak nem tagadta, hogy megannyi aggodalom és álmatlan éjszaka áll mögötte, de az eredményért megérte a hónapokon át tartó kemény munka.

Nem sokat pihentem, de megérte 

Nehéz, de tartalmas hónapok állnak mögöttem. Főállásban ügyvédjelöltként dolgozom, így a saját vállalkozásom beindítására csak a munkaidőn kívül volt lehetőségem. Nem sokat pihentem mostanában, de megérte – mesélte a Metropolnak boldogan Zimány Linda. 

Tavaly nyáron fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy szeretnék egy saját kollekciót. 

– Korábban számos ruhamárka darabjainak elkészítésében közreműködtem, modellként pedig az évek során nagy tapasztalatra tettem szert a különböző fazonok, anyagok és a divat tekintetében. Idővel rájöttem, hogy szeretnék egy olyan ruhamárkát, ami teljes mértékben az én személyiségemet, stílusomat tükrözi. A bemutató végül tökéletesen alakult, rengeteg barátom az általam tervezett ruhákban jelent meg, ami nagyon meghatott.

A ruhamárka néhány hetente folyamatosan bővülni fog újabb ruhákkal, de az alapdarabok között már most megtalálható számos elegáns, multifunkcionális öltözék, ami ugyanúgy hordható munkahelyen, mint aztán egy esti rendezvényen is, minden korosztály számára.

Már nem foglalkozik az arctalan kritizálókkal

Mint a legtöbb ismert embernél, Linda közösségi oldalán is megjelennek időnként a negatív kommentelők, és bár korábban ez sokszor okozott rossz érzést számára, ma már csak mosolyog a furcsa véleményeken.

Szerencsére az én oldalamra nem jellemző, hogy elárasztanák a gonosz hozzászólások, de azért egy-kettő mindig akad. A legkisebb apróságokba képesek belekötni, például abba, ha éppen nem tökéletes valamelyik testrészem egy fotón. A médiában nőttem fel, hazudnék, ha azt mondanám, hogy tinédzserként vagy akár néhány éve nem zavartak a bántások. Éppen ezért kértem pszichológus segítségét öt évvel ezelőtt, amit nem szégyellek, sőt! 

Büszke vagyok rá, hogy a lelki fejlődésemen is dolgozom, így mostanában már nem viselnek meg a bántó megjegyzések. A trágárságokat rögtön tiltom és törlöm az oldalamról, de a rosszindulatú megjegyzésekre igyekszem udvariasan válaszolni. 

– Szerintem itt volna az ideje, hogy nagyobb elfogadással legyünk egymás felé, és akit nem kedvelünk, azt egyszerűen ignoráljuk, de semmiképpen se bántsuk szavakkal.

Legyen kedvesebb a világ!

Linda szerint egymás elfogadását ugyanúgy tanítani kellene az iskolákban, mint a kötelező tantárgyakat, mert a jövő generációjában van az esély arra, hogy kialakuljon egy közösségi média-etikett, ahol nem egymás bántása, hanem támogatása volna a cél.

Régóta gondolkodom rajta, hogy indítok egy programot, amivel az iskolákat járnám szakemberekkel együtt szerte az országban. A mostani gyerekekben van a jövő, a lehetőség, hogy a mi gyermekeink már egy kedvesebb világban nőjenek fel. Sajnos a hivatásom és az egyéb munkáim miatt egyelőre nincs időm ezzel az ötlettel komolyabban foglalkozni, de bízom benne, hogy idővel megvalósul ez az álmom is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélyes átverés terjed a Facebook-on

mandiner.hu

Nógrádi György elmondja, mekkora az esélye annak, hogy Putyin atomfegyvert vet be

borsonline.hu

Váratlanul beindult a szülés a TV2-sztár feleségénél, duplán rátekeredett a köldökzsinór a baba nyakára

hirtv.hu

Migránsok vertek Pride-felvonulókat

ripost.hu

Tedd tepsibe a sárgabarackot, eszméletlen, ami történni fog

vg.hu

Beszólt Putyinnak, már egy szibériai elmegyógyintézetben kezelik az orosz újságírót

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

travelo.hu

Lisszabontól Bangkokig - Ezek ma a legboldogabb városok!

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Megrázó képsorok: Három hatalmas UFO bukkant fel az erdőben – videó

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

borsonline.hu

Nyilvánosan mutogatja meztelen testét a szőke szexistennő, lefotózták – 18+ fotó

További cikkek

Bántás

Berki Mazsi: Kérem, ne bántsanak már tovább minket!

Dráma

Élet és halál közé került a magyar színész