Baki

Kínos baki van a magyar énekesnő új lemezén

2022. február 19. szombat 14:30

Megjelent Csongrádi Kata tizedik CD-je és májusi koncertjére is készül a művésznő, ráadásul két sorozata is fut a tévében, úgyhogy nem unatkozik. A szívéhez kapott, amikor megtudta, milyen malőr történt az albumával, de aztán egy ügyes huszárvágással megoldotta a helyzetet.

Nem volt könnyű Csongrádi Katának az elmúlt hét év: édesanyja és férje, S. Nagy István elvesztése után drámai időszak következett az életében. Igaz, ebből a közönség nem sokat láthatott, hiszen minden évben megrendezte az S. Nagy István emlékkoncertet, amíg a járvány engedte és férje kívánsága szerint megírta az életrajzát Férjem, S. Nagy István, a Slágergyáros címmel. Igyekezett vidámságot, örömet lopni az emberek szívébe fellépésein, koncertjein.

A covid-járvány kényszerű bezártságában gyönyörű dalai születtek, amikből – persze régieket is beválogatva – elkészült a 10. albuma, amin 16 dal csendül fel. A Ripost7-nek elárulta: történt egy kis malőr, amiről nem tehet, de igyekezett korrigálni.

A múltból többek kérésére rajta van a Naphimnusz, amit angolul és németül is felénekeltem, de egy technikai malőr miatt kétszer került a CD-re angolul, úgyhogy a német nyelvűt kárpótlásul megcsináltuk a youtube-ra, amihez bárki hozzáférhet – mesélte a művésznő lapunknak.

A lemezre rákerült a fiatalok körében is kedvelt Táncolj! című dal is. A nótákban – amiknek jó részét Csongrádi Kata maga írta – az elengedés is többféleképpen jelenik meg. A vidámabb verziója: „Ha nincs mit tenni, részemről ennyi!”, de megfogalmaz egy másik látásmódot is.

A Vár egy új állomás arról szól, hogy menj, elengedlek, ha neked ez jó, legyél szabad. Ám a végén azt énekelem: „menj, ha ezzel célhoz érsz és hozzám visszatérsz” – mondta Csongrádi Kata. A Túl a könnyeken című dalt zokogva írta.

Amikor a legjobban sírtam, akkor jött az üzenet: „Túl a könnyeken vár még győzelem, ma még nem hiszed el, hogy a holnap közel, és jobb lesz a folytatás…” 

A Zenebutikon hamarosan indul egy húszrészes sorozata, miközben a Napsütéses Kataságok című műsora is folytatódik, ami immár harmadik éve megy és olyannyira sikeres, hogy most az interjúkból könyv is készül. Május 8-án pedig Csongrádi Kata koncertet ad a Stefánia Palotában.

Arról, hogy mit mondott a művésznő a sorozatokról, a koncertről és magánélete alakulásáról, a Ripost7 legfrissebb számában olvashat részletesen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fegyvertöltényekkel bukott le a reptéren az Exatlon Hungary sztárja

vg.hu

A gázcsapok elzárásával fenyegetőzik az Egyesült Királyság is

borsonline.hu

Megszólalt a kivitelező cég, ez okozhatta az épületomlást a Jókai utcában

mandiner.hu

Oroszország megtorlással fenyegeti Norvégiát

vg.hu

Az Egyesült Királyság elzárja az EU-ba vezető vezetékeket, ha az orosz gázválság fokozódik

origo.hu

Ha nem akarjuk úgy végezni, mint a dinoszauruszok, ez az egy megoldásunk maradt

mindmegette.hu

Durva átalakulás: Horváth Gréta előtte-utána fotót posztolt közel 20 kilós fogyásáról

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

További cikkek

Gyász

Mazsi már tudja, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

VAGYONVITA

Nincs megegyezés: Jolly szerint Suzy miatt kell albérletben élnie