Celeb

Válás után: Wolf Kati először beszélt új kapcsolatáról, teljesen kiborult - videó

Bors

Létrehozva: 2021.11.24.

Wolf Kati két éve vált el a férjétől, azóta újra rátalált a szerelem.

Ritkán enged betekintést a magánéletébe Wolf Kati. Az énekesnő két gyermekes édesanya, 2019-ben vált el a férjétől, azóta pedig újra rátalált a szerelem. A magánéletének megőrzéséről Köböl Anita Nők, filterek nélkül című műsorában beszélt.

Gyermekeiről elmondta, egyikük sem használja aktívan a social média felületeit.

Most lehet, hogy le is tépik a fejemet, hogy beszélek róluk, mert mindig elmondják, hogy köszönik a civil életet és nem akarnak részt venni ebben, róluk ne beszéljek – fogamazott az adásban Wolf Kati.

Hozzátette, így is nulla betekintést enged a sajtónak a magánéletébe.

Lehet hogy már átestem a ló túloldalára, de ha felmész a social médiámra, nulla kép van a gyerekekről, nulla kép van a barátaimról, nulla kép volt a férjemről. Egyáltalán nem beszélek arról, mi hogy életünk. A válásunk kapcsán adtam egy cikket, hogy normálisan elmondjam, mert annyival tartoztam a közönségemnek, hogy ezt tudják – mesélte.

Wolf Kati őszintén mesélt arról, hogy meg szokta mutatni a lányainak, ha valamiért ki van borulva. Nemrég volt is erre példa.

A válás után, nemrég megjelent egy cikk a mostani kapcsolatomról, amit nem én nyilatkoztam, és nyomokban tartalmazott valóságot. nehezményeztem, nem szeretnék betekintést adni, mert privát életet élek – mondta az énekesnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek