Celeb

Vasárnap a kórházban búcsúztam el tőle – megszólalt a Szomszédok egykori sztárjának özvegye

Bors

Létrehozva: 2020.12.28.

A Bors is megírta, hogy dr. Éless Béla atléta, színész, rendező, az Éless Szín, a Tatabányai Jászai Mari Színház és a Budaörsi Játékszín alapítója, a Szomszédok telenovella egykori Kerei Gusztávja a napokban 80 éves korában elhunyt. A Blikknek most Éless özvegye nyilatkozott a színész utolsó napjairól .

Megszakad a szívem, 30 évig volt a férjem, a barátom, szerelmem, társam, kollégám, színházi partnerem, a másik felem, a mindenem

– csuklott el özvegye, Valler Gabriella hangja, aki elárulta, ősz óta tudták, hogy a súlyos betegséggel nem lehet már a harcot felvenni, az áttéteknek nem használ a kezelés.

– Szeptemberben másfél hetet kórházban töltött, aztán úgy döntöttünk, jobb lesz itthon, együtt. Olvasgatott, tornázott, keresztrejtvényt fejtett, nem hagyta el magát. Alig két hete lett rosszabbul, múlt szerdán a professzora javaslatára vittük kórházba – mondta fájdalommal a színésznő, aki szerette volna karácsonyra hazavinni a párját, de már nem lehetett.

MÉLY FÁJDALOMMAL TUDATJUK, HOGYdr. ÉLESS BÉLAa nagy színházcsináló, az Éless-Szín alapítója, tulajdonosa, művészeti...

Posted by Éless-Szín on Monday, December 28, 2020

„Vasárnap a kórházban búcsúztam el tőle, még rám nézett, én meg elmondtam neki, hogy mennyire szeretem, és nagyon fog hiányozni. Másnap hajnalban örökre elaludt.”

Béla három színházat épített fel a semmiből. Mindig azt mondta, az első kettőt a „politika vette el tőle”, de az Éless Szín magánszínház, egy nagy család. Ezt a színházát 11 év után most ő hagyta el, de biztos vagyok benne, hogy már odafönn szervezi új és örök társulatát szeretett kollégáival, Böröndi Tamással és Pécsi Ildikóval – mondta Gabriella, aki egy ideig átveszi az Éless Szín irányítását, hiszen több bemutatójukhoz nyertek pályázaton állami támogatást, nem lehet félbehagyni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek