Celeb

A szakítás után volt feleségével közös otthonába költözött Zsidró Tamás

Bors

Létrehozva: 2020.04.21.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Régi családi házában vészeli át a szakítást és a karantént a mesterfodrász. Zsidró Tamás az elmúlt hetekben visszaköltözött a volt feleségével közös otthonába, most újra a fiaival él – írja a Ripost.

Mint ismert, volt feleségével, Ágnessel négy évvel ezelőtt, tizenhat év házasság után döntöttek úgy, hogy különválnak útjaik. A nővel barátokként váltak el, három közös gyermekük, Dániel, Dominik és Martin kedvéért az elmúlt években több ünnepet is együtt töltöttek.

Különköltözésük után Zsidró három évig Dobó Katával alkotott egy párt, tavaly ősszel azonban szakítottak. Ezt követően januárban írtuk meg, hogy a mesterfodrász Várkonyi Andreával jött össze. Szerelmük nem tartott sokáig: a műsorvezetőnő elmondta lapunknak, hogy a koronavírus-járvány miatti nehéz helyzet véget vetett kapcsolatuknak.

A szakítás után Várkonyi kivirult, a Ripost információi szerint pedig Zsidró is megtalálta a megoldást a magányra: az elmúlt hetekben visszaköltözött a családi házba, ahol a volt felesége és a fiai is élnek.

(Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek