Celeb

Curtis: Nemet tudok mondani a drogra - Egész életében terápiára járhat a rapper

K. Sz.

2019. április 29. hétfő 10:00

Bár a mai napig megkísértik a droggal, születendő gyermeke miatt ellenáll. A súlyos rosszulléteket és rémálmokat is vállalta családjáért a rapper.

Forrás: Bánkúti Sándor

Akár élete végig terápia tarthatja távol a drogoktól Curtist. A korábban kábítószer-problémákkal küzdő sztár péntek éjjel csapott hatalmas bulit a Story Budapestben, ahol legújabb kislemezét, a Legismertebb senkit mutatta be a közönségnek. A négy vadonatúj dal a hathetes elvonulása alatt született, erről is beszélt a Borsnak a rapper. 

– Hat hét alatt nyolc dalt írtam, ebből épül fel az új lemez. Akkor tudok alkotni, ha a legmélyebben vagy a legmagasabban vagyok.

Az első tíz nap volt a legkeményebb, amikor az elvonási részt éltem meg: rémálmok és rosszullétek kínoztak. Tudtam, végig kell csinálnom, hiszen a szerelmem előtte mondta el nekem, hogy várandós – mesélte Curtis, akinek nyárra már ötven koncertje van. 

A bulira kedvese, a hat hónapos terhes Krisztike is elkísérte, aki szépen gömbölyödő kismamaként teljes mellszélességgel kiáll a párja mellett. Curtis egy dallal is kedveskedett neki. 

– A címe Lehetne újra február, utalva arra, hogy januárban mentem az elvonóra. Kegyetlen volt számára is ez az időszak, főleg, hogy már ott volt a fiam a szíve alatt. Meg kellett ráznom magam: apa leszel, b…d meg, szedd össze magad, ember!

– A gyerekem miatt nemet tudok mondani a cuccra. Apás szülés lesz, ehhez ragaszkodom. Hét hónapon keresztül hetente háromszor járok egy mentális tréningre a mentorommal. Nincs már sóvárgás, kísértés persze van, de jól tudom kezelni: mikor kínáltak, tudtam nemet mondani. Ez sok helyen az éjszakai élet velejárója, nem lepődöm meg. Szerencsére mára elfogadták, hogy már nem élek a szerrel, de tudom, egész életemben dolgoznom kell rajta, hogy ne essek vissza – mondta, majd arra is reagált, hogy vannak most Majkával. 

– Petivel kibékültünk, megbeszéltük a dolgainkat, de nincs még tervben közös munka. Felesleges még összeállni, mert működnek a külön projektjeink. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

origo.hu

A WinRAR is elbúcsúzott a Windows XP-től

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek hőse nem emlékszik a győztes góljára

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

life.hu

Horváth Gréta nem titkolja tovább: nyíltan vallott a betegségéről

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek