Celeb

Igyekszik erősnek mutatkozni, de teljesen összetört Bochkor Gábor?

Bors

Létrehozva: 2018.10.18.

Forrás: Végh István

Hetek óta a sztárpár szakításáról beszélnek még a sarki közértben is. A rádiós persze próbálja tartani magát, sőt azt beszélik, hogy új barátnője van. A hot! magazin képes tudósítása szerint Bochkor Gábor teljesen maga alatt van. Elveszettnek és boldogtalannak tűnik. 

Bár a kapcsolat elején még nem jósoltak sok időt Várkonyi Andreának és Bochkor Gábornak, az elmúlt 12 év őket igazolta. Szemlátomást a legnagyobb harmóniában és egyetértésben éltek, szilárd alapokon nyugvó kapcsolat volt az övék. 

Mindez azonban már a múlt. Ma már csak közös kislányuk miatt állnak szóba egymással, hiszen még elég frissek a sebek. Hogy mi vezethetett a szakításhoz, azt csak ők maguk tudják. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy Bochkor Gábornak segítségre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a történteket.

A napokban a hot! magazin olvasóriporterének sikerült lencsevégre kapnia Bochkor Gábort a kollégáival egy kávézóban.

– Alig ismertem rá, egy sápadt, megtört férfit láttam, aki szinte árnyéka volt önmagának. Levert és rosszkedvű volt, úgy tűnik csak a hallgatók miatt, a rádióműsor idejére képes magára erőltetni némi jókedvet. István Dániel szemmel láthatóan próbálta feldobni a hangulatát, de Bochkor Gábor csak magába roskadva nyomkodta a telefonját még a kávézóban is - számolt be róla a hot! magazin.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek