Celeb

Vitával vált el Gáspár Laci és Delhusa Gjoni

kbv

Létrehozva: 2018.08.30.

Sértődés lett az elsô kiszavazás vége. A voksolás után Gjoni még Laci kézfogását sem fogadta el, feldúltan távozott a Nyerő Páros villájából.

Forrás: Csányi Kriszta

Elsőnek lenni sokszor jó, de nem akkor, ha egy versenyből esik ki valaki, s pláne nem akkor, ha ráadásul a versenyzőtársai mondják azt, nem kívánnak vele többé egy fedél alatt élni.

A Nyerő Páros villájából tegnap este elsőként Gjoninak és párjának, Fanninak kellett távoznia – igaz, a 65 éves énekes már első nap gondoskodott róla, hogy ne kedveljék meg nagyon, amikor haza akart menni, mert sátorban kellett aludnia.

Talán ezért is, de a végeredmény az lett, hogy még barátja, Gáspár Laci is ellene szavazott. Mivel a két zenész régóta ismeri egymást, Gjoninak érthetően Laci és felesége, Niki szavazata fájt a legjobban, úgy érezte, barátja elárulta.

– Szerintem Laci szavazása egy átgondolt taktikai lépés volt. Neki így volt a jobb. Ha egy nagyon erős, nyomatékos verseny van, akkor nagyon nehéz gerincesnek maradni –mondta Gjoni, majd búcsúzáskor nem fogadta el Laci kezét, csak belecsapott, ami a zenésznek és a feleségének is rosszul­esett.

A Gjoniék számára meglepő döntést egyébként zenésztársa azzal indokolta, hogy neki a felesége a legfontosabb, és az, hogy jól érezze magát, így Sánta Laci és Juliska kapta meg a szavazatukat, mivel Niki összebarátkozott a Sánta házaspárral.

– Gondoltam, hogy rossz lesz neki, vagy megsértődik, vagy esetleg neheztel rám pár napig, de hogy ennyire kimutatja majd, és ennyire megalázóan viselkedik velem, azt ál­momban sem gondoltam volna. Akkor lett volna korrekt, ha elmondja, hogy nagyot csalódtam, azt hittem, ez az ember a barátom. „ Lacikám ezt nem így kellett volna csinálni” – ha ezt elmondja, lehet, hogy én is összetörtem volna, de nem az, hogy Balázsnak azt mondja, hogy nincs semmi bajom, majd ezek után a kezemet elüti – számolt be a történtekről csalódottan Gáspár Laci.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek