Celeb

Önkívületi állapotba került Varga Miklós családja

Fái

2018. február 6. kedd 09:00

Sikítás, ugrálás, örömkönnyek – akik a TV2 stúdiójában voltak, nem tudták nem észre venni az énekes Varga Miklós és családja boldogságát, hiszen lánya után fia nyerte meg a Sztárban sztár+1 kicsit.

Varga Miklósnál nem volt boldogabb apa vasárnap este. Amikor Tilla kimondta, hogy Varga Szabolcs - Vastag Tamás a Sztárban Sztár+1 kicsi győztese, az egész család sírva, nevetve ölelkezett össze.

– Még egyszer átélni azt az érzést, amit tavaly Vivivel, ez valami csoda – mesélte Miklós csillogó szemmel. – Szinte már lidérces volt. Álmodom, vagy ez tényleg velünk történik? Voltak apró jelek, majdnem minden ugyan úgy történt, mint tavaly. Akkor Viviék is népszerűek, nagyon jók voltak, és mégsem nyertek heti adást. Az utolsó előttit nyerték meg. Mit ad isten, Szabiéknál ugyan ez lett. Most a döntőben is egy csomó olyan dolog történt velük, ami kísértetiesen hasonlított. Például, a Viviék voltak, akik zárták az adást, most a Szabiék. Akkor is a zsűri nagy része őket hozta ki győztesen, most is. De mivel a közönség dönt, nem lehettünk biztosak semmiben. Amikor elhangzott a nevük, hát… libabőr, és még mindig. A Jóisten keze biztosan benne volt.

Miklós mind közül arra a legbüszkébb, hogy Szabi minden egyes adásra rendkívül lelkiismeretesen készült.

– Ha valaki, akkor én láttam, hogy ebben a győzelemben mi munka volt! Több mint negyven éve vagyok a pályán, de én összesen nem gyakoroltam annyit, mint Szabi a tíz hét alatt. Volt úgy, hogy még éjfélkor is tőle zengett a ház.

De Szabinak még most sem jött el a pihenés ideje. A Varga család közösen doÍgozik tovább.

– Szerdán indul a Talpra magyar rockmusical próbafolyamata, és március tizenötödikéig tart. Mind a hárman benne vagyunk, Vivi, Szabi és én is – mondta Miklós, majd nevetve újságolta, hogy van még tehetség a családban: - Egy unokatesó, Balázs, aki nagyon jól énekel, magától tanult meg zongorázni, gitározni. Mondtam neki: most már te jössz. Még van tartalékunk!

A zsűriből, Ábel Anita volt az, aki felvetette, mennyire nehéz dolga volt Varga Szabinak, híres édesapja és tavalyi győztes testvére után bizonyítani.

– Szerettem volna megmutatni, hogy mit tanultam az elmúlt tizenhét évben. A győzelem hab a tortán. Örök emlék marad, nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem. Egyáltalán nem volt plusz teher, hogy Vivien nyert tavaly, inkább csak ösztönzött, hogy minél jobban teljesítsek - mondta Szabi. A fiú azt is elmondta, hogy bármilyen hihetetlen is, otthon nincsenek nagy közös éneklések. – Inkább csak Vivivel szoktunk énekelni, apával ritkán.

Vastag Tamás hálás Szabinak

Ahogy a Varga családban, úgy Vastagéknál is „működnek” a gének, tehetséges énekesekben nincs hiány. – Viccesen fogalmazva régen is voltak ilyen dinasztiák, például Mozart édesapja is muzsikus volt. De az is igaz, hogy ha egy gyerek egy ilyen közegben nô fel, nem meglepô, ha maga is ezt választja hivatásul. Ott van például Szörényi Levente, akinek a fia, Örs remek dobos lett, Nagy Feró fiáról nem is beszélve – magyarázza Vastag Tamás, aki azért hálás Szabolcsnak, mert szerinte nélküle nem tudott volna úgy teljesíteni, mint vele.

További cikkek

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Oroszország szerint a NATO-nak Romániát és Bulgáriát is el kéne hagynia

888.hu

Házkutatások sora Cseh Katalinék ügyében

life.hu

Kigúnyolta Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatát az egykori villalakó: durván megfenyegette a zenész testvére

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

bama.hu

Kattant a bilincs: ismét baranyai dílerekre akadtak a rendőrök

origo.hu

Ma van a Magyar Informatika Napja

nemzetisport.hu

A Paks a Poolnál és a Citynél is többet lő – NB I kontra topligák

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

kemma.hu

Helyszíni fotók: rommá törtek a kocsik a tatabányai halálos balesetben

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

origo.hu

Ügyesen feltette a BMW-s a hóláncot, csak azt nem találta el, melyik kerékre kellett volna