Celeb

Nyári Dia nem fél a szüléstől

U. V.

2018. február 14. szerda 09:00

Mindig fiatal anyuka szeretett volna lenni a Barátok közt ifjú színésznője, Nyári Dia, aki ösztönösen készül a gyereknevelésre, és egyáltalán nem pánikol a szülési fájdalmak miatt.

Pár hete robbant a hír, hogy Nyári Dia babát vár, mi több, már a negyedik hónapban jár. Lapunk a Valami Amerika 3. premier előtti vetítésén futott össze a kismamával, aki csak úgy sugárzik a boldogságtól. 

– Nem nagyon térnek el a mindennapjaim a megszokottól, és nem kezdtem el bújni a könyveket sem, mit és hogyan kellene csinálnom. Azt gondolom, ez egy természetes dolog, és az ember érzi, mit kell tennie, ha pedig kérdésem merül fel, akkor az édesanyámat vagy olyan barátnőt faggatok, aki már babázik – mondta a Borsnak Dia, aki egyáltalán nem fél a szüléstől.

– Elég strapabíró vagyok, úgyhogy nem félek a fájdalomtól. Persze ettől még lehet, hogy nagyon fájdalmas szülésem lesz, de egyáltalán nem pánikolok, mert nincs választás, úgyis eljön az idő – nevetett az ifjú színésznő, akinek mindig pontos terve volt a jövő nézve.

– Mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni, a párommal terveztük ezt a kisbabát, és persze az esküvő sem marad el, azt pedig jövő évre tartogatjuk. A sorozatba való visszatérésem az egyetlen ködös dátum, de szeretném, ha a pici bölcsis lenne. Ez nagyban függ majd tőle, a szoptatástól, a kapcsolatunktól, rengeteg mindentől, úgyhogy egyelőre az alkotóknak sem tudtam megmondani, mikor térek vissza – tette hozzá Dia, aki ha kislánya születik, az Emma vagy Anna, ha kisfiú, a Kolos vagy Zétény nevet kapja.

Várt a legjobb pillanatra

Dia egyébként forgatási szünetben tudta meg, hogy babát vár, de estig várt, hogy szerelmének, Daninak elújságolja a nagy hírt. Munka után moziba mentek, ahol a színésznő már nemigen tudott a filmre koncentrálni, de nem érezte megfelelőnek a helyszínt, sem a pillanatot, és végül amikor hazaértek, akkor lepte meg a párját az örömhírrel: gyermekük lesz. Diának azóta első kismama­fotói is elkészültek, amit a közösségi oldalán is megosztott. És mi ta­gadás, az ifjú tehetségnél szebb és boldogabb kismamát ritkán látni.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, hogy összejött az unokája és az Exatlon bombázója

ripost.hu

Pucér tökély, teljesen meztelenül terül el előtted a legszexibb szörfös bombázó

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor közösségi oldalán köszönt el a bajnoktól

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész