Celeb

Sztárgázsik: 400 ezret kérnek Kordáék egy óráért

Bors

2017. december 4. hétfő 04:20

Míg külföldön nyilvánosságra hozzák a legjobban kereső sztárok listáját, addig a hazai hírességek többsége kikéri magának, ha a pénztárcájába turkálnak. A nagy magyar titkolózás ellenére a Bors tett egy kísérletet.

Az ünnepek közeledtével a zeneiparban is nagy az év végi hajrá, sűrűsödnek a fellépések, és egy szemvillanás alatt megtelik az énekesek naptára. De amíg külföldön nyílt titok, mennyit kapnak a sztárok egy-egy mozifilmért, koncertért, fellépésért, addig itthon mindenki eltereli a szót, ha a munkadíját firtatják. Hazai sztárjaink hétpecsétes titokként kezelik a gázsijukat. A Bors gondolt egy merészet, és megkérdezte hazánk kedvenc előadóitól, hogy az ő produkciójukat hány forintért lehet megrendelni.

Csepregi Éva kedvesen válaszolt, amikor tiszteletdíja után érdeklődtünk. A közkedvelt művész 350 ezer forinttól vállal fellépést, ami persze a körülményeket figyelembe véve felfelé kúszik. – Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban. A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy ki­sebb fellépésről – mondta a Neoton énekesnője.

A szakmai alázatáról híres Korda György sem csinált titkot abból, hogy mekkora összeget írnak Klárikával a számlatömbjükre. – Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza – árulta el a 78 éves táncdalénekes.

Ám nem mindenki volt ennyire készséges. Sokan már a kérdés hallatán is felháborodtak. A Bors úgy tudja, hogy a Kossuth-díjas művésznő, Kovács Kati gázsija az 500 ezer forintot is meghaladja. Ám amikor a táncdaléneklés koronázatlan királynőjének menedzserét tárcsáztuk, elutasító vá­laszt kaptunk. A mene­dzser nem szeretne az olvasóknak erről nyilatkozni.

Ha­sonlóan vélekedik Zoltán Erika is, aki szerint az ár csak a megrendelőre és az előadóra tartozik, így a túl szexi lány sem szerette volna elárulni, mennyi az annyi.            

További cikkek

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

mindmegette.hu

5 meglepő dolog, amire a rizst használhatod - a főzésen kívül!

origo.hu

Elképesztő fordulatot hozott az olimpiai bajnok és a világbajnok meccse a kézi-Eb-n

szon.hu

Kvíz: Ezek a szabolcsi településnevek rajtad is kifognak?

origo.hu

Az ország, amit az IMF szerint tönkretehet saját fizetőeszköze

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

mandiner.hu

Egy ukrán sorkatona agyonlőtte öt társát

origo.hu

Itt vannak az élelmiszerárstop szabályai