Celeb

Mindent egy lapra tett fel: kapcsolatát is felemésztette Németh Kristóf új színháza

Bors

Létrehozva: 2017.06.03.

Saját vagyonát ölte a színházba, ami amolyan egyszemélyes projekt lesz. Mint mondja, nem szeretne többé közösködni.

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy miután Németh Kristóf tavaly távozott a Játékszín éléről, mindent egy lapra tett fel: pénzét, karrierjét, magánéletét. Ez a lap pedig egy új, saját színház megalapítása volt.

"Az elmúlt egy évben mindent annak rendeltem alá, hogy összejöjjön ez a projekt, rengeteg lemondással járt. Szinte minden színházi felkérést visszautasítottam, és komoly anyagi vonzata is van a történetnek. Ez egy egyszemélyes vállalkozás, nagyon sok pénzt raktam bele. Mivel a pontos részletek üzleti titok részét képezik, csak annyit árulhatok el, hogy a teljes befektetés hetven százaléka saját forrás" - magyarázta Németh a Blikknek.

Sajnos a projekt tehet arról is, hogy kedvesével, a táncművész Judittal szakítottak: "Elsodródtunk egymás mellől. Engem lefoglalt a színházalapítás, Jucit pedig a próbák, előadások tengere. Amióta ezt észleltük, minden erőnkkel megpróbáltunk a közös jövőnkért együtt tenni, de sajnos elfogyott az erő" - nyilatkozta korábban a lapnak.

A saját színház alapítása kapcsán egyébként a színész úgy fogalmazott: "Eldöntöttem, igazgatóként nem közösködöm tovább!" - utalva arra, mi lehetett az oka, hogy anno otthagyta a Játékszín igazgatói székét.

Érdekes adalék, hogy szeptemberben Kristóf még úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy Nacsa Olivérrel és a Gödöllői Művészetek Háza igazgatójával, Kovács Balázzsal vág bele a színházalapításba. Kérdéses, hogy ők jelenleg benne vannak-e még a tervben. Annyi bizonyos, már akkor is úgy nyilatkozott Németh: "Egy biztos, nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy ne legyen legalább 51 százalék tulajdonrészem egy cégben."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek