Celeb

Lázad a násznép Gigiék lagzija miatt

A. T.

2016. július 11. hétfő 09:00

<p>Nem lesz hús a menüsorban és a vendégeknek este nyolckor szedelőzködniük kell VV Gigi jövőre tervezett lagzijában.</p>

Rendhagyó esküvőre és lagzira készül VV Gigi és kedvese, Gyula. Az egykori valóságshow-szereplő, ma jógaoktató lány és civil párja  jövő nyárra tervezi a szertartást, de a leendő meghívottak körében már most sikerült felkorbácsolniuk a kedélyeket. A házasulandó pár ugyanis évek óta vegetáriánus, és terveik szerint a lagzi menüje is húsmentes lesz.

– Radikálisan gondolkodunk az esküvőnkről. Azt szeretnénk, ha olyan lenne, amilyenről mi álmodtunk. Nem szeretnénk húst felszolgálni. A legtöbb ételt már húsmenetesen is el lehet készíteni, sokszor észre sem vehető a különbség. Persze ez az ötletünk nem aratott osztatlan sikert. Mi viszont úgy gondoljuk, hogy ha megosztjuk velük életünk egyik legszebb napját, akkor a kedvünkért ők is alkalmazkodhatnak a mi vágyainkhoz – vázolta a Borsnak a 26 éves menyasszony.

Gigi egyébként egy nőgyógyászati betegség miatt három évvel ezelőtt kezdett húsmentes diétába, melyet gyógyulása után is folytatott. Ma már halat is alig fogyaszt, és tökéletesen jól érzi magát. Párja, Gyula épp húsvéti böjtöt tartott megismerkedésük idején, de annak letelte után már ő sem kívánta a húst, így ebben is azonos az ízlésük. Ám nem ez Gigiék egyetlen meglepő lakodalmi ötlete.

– Nem tervezünk hajnalig tartó lagzit. Dél körül kezdődne a templomi szertartás, azt követően az ebéd és este nyolcig, legkésőbb tíz óráig tartana a buli. Nem bírjuk az éjszakázást, és így legalább senki nem lesz hullafáradt másnap – mondja Gigi.

Azért nem mindenben szakítanak a hagyományokkal, hófehér lesz Gigi ruhája és a papi esketéshez is ragaszkodnak. Apropó, jegyesség: Gigi és Gyula három éve egy pár, nagy szerelemben élnek, s tervezik az esküvőt, Gyula azonban még nem kérte meg hivatalosan Gigi kezét. 

További cikkek

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

metropol.hu

Kiderült, kik zaklatják két éve Klárikáékat, megdöbbentő dolgot tettek

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

magyarnemzet.hu

Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel készített dokumentumfilmet Tucker Carlson

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

mandiner.hu

Amerikai külügyminiszter: Senki ne lepődjön meg, ha Oroszország provokálni kezd Ukrajnában

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda