Celeb

Nagy az öröm, megszületett Zsurzs Kati unokája

A. T.

2016. június 11. szombat 13:30

Négyunokás nagymama lett Zsurzs Kati. A színésznő boldogsága határtalan, mert három fiú után kislány érkezett a családba. A kis Panka jú­nius 3-án született, és világra jöttét büszke nagyija pont úgy ünnepli meg, ahogy a többi gyerkőcét.

Hét évvel ezelőtt az első unoka, Marci egy Kati által készített gyönyörű, foltvarrással készült képet kapott ajándékba, amire a nagymama ráhímezte a nevét. Aztán ahogy sorban érkeztek a srácok – hat éve Samu, majd két és fél éve Benedek –, úgy szaporodtak a vásznon a nevek. Az újszülöttet még nem, a képet viszont láthatják olvasóink.

– Most Panka nevét is ráhímzem a képre – mondta lapunknak a színésznő, akinek két lánya van, és egyelőre csak a nagyobbik – ahogy ő fogalmaz – „termeli az unokákat”. – Nálunk először csak lányok születtek, így fantasztikus volt, hogy fiúk érkeztek. Nekem meg is kellett tanulnom a nyelvükön, áthangszereltem az agyamat. Most vi­szont drukkoltunk, hogy kislány legyen a baba. Panka gyönyörű kislány.

A színésznő csodásan érzi magát a nagyszülőszerepben, de nem titkolja, komoly lelki konfliktust okoz számára, hogy a munka miatt nem tud annyi időt tölteni a gyerekekkel, amennyit szeretne. Munkájára ugyanis sok helyen számítanak. A Játékszín művészeként még nyáron is láthatjuk egy-egy darabban, miközben tanít, szinkronizál és a következő hónapokban két filmet is forgat. 

– Az egyik szemem sír, a másik nevet, vagy nincs semmilyen munka vagy egyszerre jön minden feladat. Nincs két egyforma napom, folyamatosan „logisztikázunk” a családban, ki mit csináljon – árulta el. – Amint azonban van egy kis időm, rohanok az unokákhoz.

Összetévesztette magát az édesanyjával

A színésznő szinte megszólalásig hasonlít édesanyjára, a neves rendezőre, Zsurzs Évára, aki olyan legendás tévésorozatokat alkotott, mint a Koppányi aga testamentuma, A fekete város vagy az Abigél. Az utóbbiban Kati alakította Kis Marit. – Nagyon élveztük a forgatást, persze anyám néha elfelejtette, milyen minőségemben vagyok ott – mesélte Kati, majd egy családi történetet is elmondott.

– Egy szeptemberi napon ment el, aztán elérkezett a karácsony. A gyerekek miatt nem lehetett elhalasztani az ünnepet. A férjem mindig készít vi­deókat az ünnepekről, akkor is. Belenéztünk, és mondtam neki, ez a tavalyi, nézd, ott ül anyu. Ráközelítettünk és én voltam…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Idén is kap funkciófrissítést a Windows 10

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

hirtv.hu

Részegen szexeltek, 16 lakás égett ki a IX. kerületben

ripost.hu

Egyre durvábbak a magyar leánybúcsúk

magyarnemzet.hu

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz–KDNP az időközi választásokon

metropol.hu

Hátborzongató jelentés: véresen komoly problémát okozhat az Elf Bar

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. június 27.: A Nyilas váratlan segítséget kap, a Halak elsimítja az ellentéteket

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Zokogva jelentette be a műsorvezető, váratlanul elhunyt kollégája

borsonline.hu

Kiadták a körözést, 15 éves gyilkost keresnek a Pest megyei rendőrök

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja