Celeb

Megmentette vagyonát gyermeke apjától Szulák

Bors

2015. október 10. szombat 15:00

Szulák Andreáék elváltak ágytól-asztaltól, csakhogy a barátai attól féltek, Andreának osztoznia kell majd vagyonán expasijával. Nem kell.

Évekig piszkálták Szulák Andreát, mert gyermeke, Rozina apjával, Gyarmati Gáborral nem házasodott össze. Mára pedig kiderült, milyen jól tette.

Kié a vagyon?

Az énekesnő hálás lehet a sorsnak, hogy úgy alakult: az együttélés mellett döntöttek, mert így megmentette a vagyonát. Tíz évet lezárni nem könnyű, főleg, ha a párnak közös gyermeke is van, az emlékek megnehezítik a feledést és az újrakezdést. A sérelmek és a lelki sérülések örökre nyomot hagynak, és hatalmas stresszel jár az új élet kialakítása. Szulák Andrea mégis szerencsésnek mondhatja magát, óvatossága miatt nem kell megválnia semmitől, amit életében megkeresett.

A ház megmarad

Az énekesnő szorgalma kifizetődő volt, noha tetemes hitellel, de egyedül vásárolta meg a fővárosban azt a második kerületi hatalmas, 257 négyzetméteres luxusingatlant, amibe volt párja, Gábor beköltözött, és oda született közös lányuk is. Az álomházat már évek óta árulja, jelen pillanatban 80 millió forintért válna meg tőle, ami fedezné a hitelét. A Bors kikérte a ház tulajdoni lapját, amelyből kiderül, Gyarmati Gábor neve széljegyzetként nem szerepel rajta, az egyetlen tulajdonos Szulák Andrea.

A családi cég

A taxisként dolgozó férfi és a híres énekesnő kapcsolatának nem jósoltak nagy jövőt a többi között azért sem, mert Szulák tíz évvel idősebb volt párjánál. Gábort sokan haszonlesőnek nézték, de úgy tűnik, Andreának nincs mitől félnie. Családi cégük miatt sem igen kell egyezkedniük az anyagiakon, mivel vélhetően még a taxizás is Szulákhoz köthető: Apropódium Kft. nevű cégének, amelyben nincs benne volt párja, taxis személyszállítás a fő tevékenysége az előadóművészet mellett.

Szuláknak a jövőben minden erejét össze kell szednie: egyedülálló nőként kell eltartania gyerekét, fenntartani egy albérletet és fizetni a tetemes hitelt.

Megőrzött látszat

Szulák tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg a nála tíz esztendővel fiatalabb Gáborral. A férfit nem zavarta a korkülönbség, Andit pedig az, hogy udvarlója taxisként dolgozik, és kettejük közül neki volt biztosabb az egzisztenciája. A különbségek ellenére egymás mellett döntöttek, és 2007-ben megszületett kislányuk, Rozina.

Együttlétük alatt többször is arról pletykáltak, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, de ők mindig tagadták, és sikerült egyben tartani a családot. Tavaly decemberben az énekesnő még arról nyilatkozott, hogy idén nyáron talán össze is házasodnak, de nyár elején már azt mondták, nincs idejük a menyegzőre. Szulák Andrea derült égből villámcsapásként, másfél hete, Facebook-oldalán közölte barátaival és rajongóival, hogy véget ért a kapcsolata Gáborral.

További cikkek

Tragédia

Gyász: váratlanul elhunyt a csodálatos színésznő

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

NB I: megszorongathatják az üldözők a címvédésre törő Ferencvárost

mindmegette.hu

11 kiadós ebéd hétvégére, amely elkészül 30 perc alatt

origo.hu

Az ország, ahol a világ összes híres épületét lemásolták - galéria

magyarnemzet.hu

Újabb bírálat a gyermekvédelmi törvényt elítélő szakmai társasággal szemben

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Javították az Oculus Quest 2 színhibáját

nemzetisport.hu

Liverpool: a Porto szélsője érkezhet, de két csatár távozhat – sajtóhír

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hihetetlen, hogy kapusként három gólt is lőttem – Palicka

origo.hu

Ritkán látható bálnaborjú vetődött parta az athéni strandon - képek