Celeb

Recepciósnak sem kell a botrányhős Szepesi

GYLF

Létrehozva: 2015.04.23.

Nem talál munkát, ráadásul a kiadója sem fizette ki a könyvért járó pénzének egy részét.

Két kötetben tárta nyilvánosság elé szextitkait Szepesi Niki, vállalva a botrányhősnő szerepét. Bár a könyvek komoly példányszámban keltek el, a szerző sokat vesztett az őszintesége miatt. Egy ország csámcsogott a szexfüggő úszónő intim kalandjain, ami megtépázta az idegeit.

– Amikor megjelent a könyv, hetekig hánytam, hasmenésem volt, pillanatok alatt lefogytam, és sokszor megeredt az orrom vére. Megviselt a nagy érdeklődés – mesélt Niki a Borsnak arról az árról, amit botránykönyvéért fizetett. Ráadásul a merész vállalkozás anyagi hasznával sem lehet elégedett, mivel állítása szerint kiadója, az Ulpius ház egy teljes év bevételével adósa maradt. Niki a Borsnak elmondta, utoljára januárban beszélt a kiadó vezetőjével, aki aztán váratlanul köddé vált.

– A kiadóval jó kapcsolatban voltunk, ezért is hezitáltam sokáig, hogy elmondjam-e a történteket. Én fix összegre és jutalékokra szerződtem. A fix részletet is elég nehezen kaptam meg, szóbeli szerződés-módosítás után, fél év helyett egy bő év elteltével. Majd idén januárban azt a jutalékot, amit 2013 decemberében kellett volna. Már ezt követően jeleztem, hogy szükségem lenne a 2014-es bevételekre, de annyit közölt velem a kiadó vezetője, legyek türelemmel, a pénzügyesük el van havazva. Ezután robbant a hír: a kiadó becsődölt.

Nikit mégis valamivel jobb élethez juttatta a könyv.

– Sosem éltünk nagylábon, édesanyám sokáig könyörgött, mire megkaptuk ezt az alig negyven négyzetméteres önkormányzati lakást. Ezt meg tudtam venni, és azóta is itt élek anyuval – mondta Niki. – Rövidesen elvégzem az edzői szakot, és remélhetőleg hivatalosan is folytathatom azt, amit jelenleg: az uszodában lehetek, gyermekek között.

A botránykönyv következménye az is, hogy nem talál munkát. „Te prűd vagy, én őszinte” hirdette első könyvét. A jelek szerint a munkaadók prűdek, nem akarják alkalmazni a szexmániájáról elhíresült, egykori olimpikont.

– Nemrég tizenhárom helyre elküldtem az önéletrajzomat is: virágkötőnek, asszisztensnek, recepciósnak. Egyedül egy önkormányzattól írtak vissza, hogy nem engem választottak. Gondolom, nem vették komolyan az önéletrajzomat. Vagy azt hitték, csak vicc. Pedig nincsenek nagy igényeim.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek