Celeb

Mező Misi senkit nem protezsál

Sz. B.

2014. október 17. péntek 05:40

A Magna Cum Laude énekese nem beszél a levegőbe, Mező Misi a kitartó, kemény munkában hisz. Még saját húgának, a 25 esztendős Kittynek sem tud segíteni, hogy előrébb jusson a zeneiparban.

– Rengetegen keresnek meg Facebookon is, hogy segítsek nekik érvényesülni. Mindig elmondom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Attól, hogy elértem valamit, még nem tudok azonnali megoldással szolgálni az előbbre jutásuk érdekében – mondta Mező Misi azzal kapcsolatban, hogy nem kenyere a protezsálás. A zenész a tehetségben és munkában hisz. 

– Nem kell olyan messzire menni, például itt van a húgom, Kitty, aki nagyon tehetséges fiatal lány, és neki is megmondtam, ne úgy képzelje el, hogy az ismertségem segít majd neki, nagyon sokat kell dolgozni, hogy sikerüljön – magyarázta a Rising Star zsűritagja, aki novembertől hivatásszerűen fogja keresni a tehetségeket.

Kiderült, hogy Misi húga a konkurens csatorna tehetségkutatójába jelentkezett, de nem jutott be. – Mondtam neki, hogy nem feltétlenül ez az útja, hogy megismertesse magát. Bár elismerem, vannak olyan énekesek, akiknek ez az egy lehetőségük van kitörni az ismeretlenségből.

További cikkek

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Ez is érdekelhet