Celeb

Jacko-múzeumot nyit Lady GaGa

Bors

Létrehozva: 2014.01.12.

Lady GaGa előbb dollármilliókért felvásárolta Michael Jackson legendás ruhadarabjait, majd nyomban a fejébe vette, hogy múzeumot nyit a pop királyának emlékére. A díva a relikviák megfelelő tárolására is egy vagyont költött.

Nem jelent nagy gondot Lady GaGa számára, hogy szabad szemmel is jól látható összeget hagyjon ott egy árverésen Michael Jackson-relikviákra. Az 1,29 millió dollárért vásárolt öltözékek közt természetesen olyan ikonikus fellépőruhák is helyet kaptak, mint a piros bőr-dzseki a Thriller klipjéből, vagy az 56 millió forint értékű Swarovski-kristályokkal kirakott fehér kesztyű.

– Nagyon felzaklatott amikor meghallottam, hogy Michael relikviáit eladásra hirdették. Úgy döntöttem, megveszem inkább én, mert nagyon tisztelem őt, és nem szerettem volna, ha olyan helyre kerülnek ezek az emlékek, ahol nem becsülik meg igazán. Hiszek abban, hogy Michael ruháiban bennragadtak a rajongók energiái – magyarázta költekezésének hátterét GaGa, aki egyébként mindent el is követ, hogy megőrizze, és vigyázzon ezekre a láthatatlan erőkre.

– Milliókat költöttem a ruhák védelmére és állagmegóvására, hogy ideális hőmérsékleten és páratartalomban tároljam őket. Szeretném közkinccsé tenni ezt a páratlan gyűjteményt, ezért keresem a megfelelő helyszínt a Michael Jackson-múzeum számára – árulta el terveit GaGa, aki már azt is eldöntötte, hogy a belépők árából befolyó pénzt olyan alapítványnak adományozza, amit Jacko is támogatott életében.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek