Celeb

Nótár Mary felfedezte magát

Létrehozva: 2013.11.08.

Maga sem hitte, hogy valaha rockot vagy popot fog énekelni. Nótár Mary kezdeti félelmeit legyőzve magabiztossá vált a Sztár a sztárban színpadán.

Nótár Mary nevét 2002 óta ismeri a fél ország, az a fele, amelyik kedveli a mulatós zenét. Aki lagzikon és bálokon ropja, pontosan tudja, hogy ki énekli az Itt a piros, hol a piros című slágert.

Az ország másik felének viszont ismeretlen volt a Sztárban sztár legfiatalabb fellépője, a halk szavú, visszahúzódó lányka, aki az első szereplésén szinte alig mert kijönni a színpadra. A félelme azonban csak addig tartott, amíg ki nem eresztette különleges hangját. Attól a perctől kezdve ő lett a közönség egyik kedvence.

– Most már egyre jobban érzem ezt a produkciót, az első adásokban görcsösebb, feszültebb voltam – meséli magáról Nótár Mary. – Új volt számomra a légkör, ismeretlen az élő adás fogalma. Arról nem beszélve, hogy nem mozoghattam hazai terepen sem, olyan új stílusokat énekeltem, amelyekkel még sosem próbálkoztam – magyarázza, majd nevetve folytatja: – Nemhogy a rajongóim, én magam sem hittem, hogy tudok popot és rockot énekelni. A Sztárban sztár kellett ahhoz, hogy felfedezzem magam.

Mary azt mondja, rengeteg új rajongót köszönhet a TV2-es műsornak.

– A közönségem inspirál – mondja. – Most kaptam még sok ezer embert, aki szívesen hallgat, és aki miatt van miért léteznem a világban.

Az énekesnő péntek este különleges produkcióval lép színpadra: férfit alakít.

– Napok óta csak állok a tükör előtt, és nézegetem magam, hát mit mondjak, rendkívül furcsa este lesz. Remélem, jól sikerül. Akárhogy is, már előre gondolkodom: lehet, hogy az új lemezemre olyan dalok is felkerülnek, amelyeket a Sztárban sztár után már elvár a közönségem.

Az énekesnőnek a rengeteg fellépés mellett alig van magánélete, mégis kiegyensúlyozott kapcsolatban él. – Ez a szerelem nem volt tudatos, a jóisten akarta, hogy Sanyival összejöjjünk. Most távkapcsolatban élünk, de nagyon szoros kötelék fűz össze minket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek