Celeb

Kollégái irigyek Nótár Maryre

Földvári Zsófi

2013. november 28. csütörtök 07:35

Nem mindenki örül Nótár Mary sikerének. Az énekesnő menedzsere szerint a pénteki Sztárban sztár adások után pokoli napok kö-vetkeznek, vannak kollégák, akik nem köszönnek neki.

Egy ország ünnepli az apró termetű Nótárt Maryt, akiről kétségtelenül elmondható, hogy ő a TV2 Sztárban sztár című show-jának egyik meglepetése. Az énekesnő hétről hétre megvillantja tehetéségét, volt már díva, vad rocker, sőt mutáló kisfiú is, és eddig minden szerepében sikerült maradandót produkálnia. A siker persze magával hordozza a féltékenységet is, sok szakmabeli nagyon nehezen viseli, hogy ez a pici lány ekkorára nőtt az emberek szemében.

– A hétvégék a legnehezebbek – kezdi mosolyogva az énekesnő producer-menedzsere, Lakatos Róbert. – A pénteki adások után a bőrünkön érezzük, hogy nem mindenki örül a sikernek, egyszerűen nem tudják lereagálni a dolgot. Van a szakmánkban olyan, aki nem köszön.

Persze ez csak pár napig tart, hétfőn, kedden utálják, szerdán megint mindenki szereti őt. Talán rájönnek, hogy nem szállt el a sikertől – mesélte a Borsnak a menedzser, aki állítja, Mary személyiségében ez az egyik legpozitívabb. Ráadásul a féltékeny tekintetek arra ösztönzik, hogy a következő adásra még jobb legyen. 

A menedzser szavait megerősíti az éjjel-nappal próbáló énekesnő is. Mary pénteken, a következô adásban a Tankcsapda rekedt hangú énekese, Lukács Laci bőrébe bújik.  – Van, aki eddig mosolygott rám, amikor találkoztunk, most viszont elfordítja a fejét, ha köszönök neki. Nincs bennem harag, szerencsésnek mondom ma­gam, hogy érvényesülhettem, hogy egyáltalán kitörhettem Borsodból, és hogy belecsöppenhettem a zenei életbe, s megmutathatom, ami bennem rejlik.

Furcsa módon eleinte sokan örültek a sikereimnek. Aztán ahogy ívelt felfelé a karrierem, szembesülnöm kellett azzal, hogy finoman éreztetik velem: hátrább két lépéssel, ne akarjak túl sokat! Nem tudom. Én rontottam el valamit? – tette fel a költői kérdést, majd azonnal válaszolt is rá – Engem úgy neveltek, hogy örüljek másik sikerének. Szeretném, ha ezt más is így gondolná.

További cikkek

Szexi

Andrei Mangra izmos testét imádják a női rajongói – odavannak ezekért a szexi fotókért

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Ez is érdekelhet

astronet.hu

3 csillagjegy, akinek csodás időszakot jelez a szerelemben a Vízöntő hava

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél