Celeb

Milliárdos ÁFA-csalással gyanúsítják a Neoton zenészét

Bors

Létrehozva: 2013.04.20.

Csepregi Évától tudta meg a Sorry magazin, hogy őrizetbe vették a zenekar billentyűsét, ijabb Jakab Görgyöt, akit azzal gyanúsítanak, hogy Amerikából behozott parfümök után milliárdos értékben nem fizetett jövedéki adót.

Társaival együtt két és fél milliárdos ÁFA-csalással gyanúsítják ifjabb Jakab Györgyöt, számolt be a Sorry nyomán az atv.hu.

A zenekar tagjai értetlenül állnak az ügy előtt. Ők nem tudják elképzelni zenésztársukról, hogy törvénytelen ügybe keveredett volna, mivel kifejezetten becsületes embernek ismerik.

„Gyurit egy végtelenül tisztességes embernek ismertem meg, az egész családja becsületes. Hiszek az ártatlanságában és bátran kijelenthetem, hogy most az egész zenekar nevében beszélek. Nyilván bele lehet bonyolódni olyan vállalkozásokba, ahol sokan rosszul csinálják a dolgukat, és magukkal rántják a többieket is, ám tudom, hogy nemsokára kiderül Gyuri ártatlansága. Rettentően megvisel ez bennünket” – mondta Csepregi Éva, aki nem tagadja, a Neoton kikészült a billentyűs őrizetbe vétele miatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek