Szörnyű tragédia: a kilencedikről zuhant ki anya és lánya, mindketten szörnyethaltak – videó a helyszínről

Megrázó tragédia történt tegnap az ukrán fővárosban, ahol egy tömbház ablakából esett ki egy édesanya és gyermeke, írja a karpat.in.ua.

Az Operatív Kijev Facebook-oldal szerint a sérüléseibe mind az édesanya, mind pedig gyermeke belehalt, és a portál később a rendőrség segítségével az eset körülményeiről is megtudott néhány információt.

Eszerint a 29 éves édesanya és 6 éves lánya a kilencedik emeletről zuhant a mélybe és egyelőre annyi ismert, hogy a nő családjával együtt élt a lakásban, és az utóbbi időben magánéleti problémák gyötörték, így nem zárható ki, hogy öngyilkosság történt és az anya a gyerekével együtt szándékosan ugrott a mélybe.

Az Ukrán Nemzeti Rendőrség a helyszínről közölt videós beszámolót, többek között a család otthonában is készültek felvételek:

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors