„Nászéjszaka, hú, de izgi. De amikor hét hétig hozzád nem érhet” – Házassága előtti titkairól vallott Soma

Soma Mamagésáról köztudott, hogy spirituális szinten magasabban helyezkedik el, mint egy átlag ember és a Mokkában beszélt is az intuícióról, illetve a saját, belső hangjáról. Kiemelte, hogy szerinte nincsenek véletlenek, csak mi vagyunk éretlenek, és elárulta azt is, hogy bár mindig is ellene volt a házasságnak és férjével már mindkét gyerekük megvolt, a belső hangja mégis megjelent és kristálytiszta utasításokat adott neki és az késztette, hogy hozzámenjen párjához.

Ez is érdekelheti!

Somának ma már fontosabbak a méhek, mint a szex

Soma: Szexfüggő voltam

Öt kilót fogyott Soma Mamagésa

Már megvoltak a gyerekeink, 4,5 és 6 évesek voltak és én végig azt szajkóztam, hogy ne haragudj, de én nem szeretnék házasodni. Én láttam a családomban, a környezetemben, hogy amerre néztem, válás válás hátán. Amikor is a bányatóban úszva azt mondta a belső hang, hogy konkrétan szeptember 20-án meg kell házasodnod. Napra pontosan hét hét volt addig és mondom, oké, akkor kérem a részleteket.

Innentől a férjed a bőrödhöz nem érhet az ujjával sem a gyűrű felhúzataláig. Akkor már együtt voltunk hét és fél éve. Hét és fél év, két gyerek után jön a nászéjszaka, hú, de izgi. De amikor hét hétig olyan feszültség van, hogy hozzád nem érhet… szóval minden részletet elmondott a belső hang– mondta a műsorban Soma, akit azóta is az intuíciói irányítanak az életben és a fontosabb döntések meghozatalában.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors