Kozso még nem kapott negatív kritikát munkásságára: Nekem sosem volt ciki, amit csinálok

Szinte mindenki felkapta a fejét Curtis szavaira, aki a Sztárban sztár következő adásában Kozsót alakítja majd. A rapper igencsak meglepődött, mikor kiderült, hogy kinek a bőrébe kell bújnia, meglepettségének pedig hangot is adott. Szerinte Kozso magát se vette komolyan, dalait pedig inkább paródiáknak gondolta. Kozso kissé meglepődött a rapper reakcióján.

Soha nem kaptam még igazán negatív kritikát arra, amit csinálok. Csak pozitív visszajelzésekben volt részem. Fantasztikus érzés, hogy a 3-4 éves, a 20 éves vagy a 70 éves korosztály éppúgy szereti a dalaimat. Nekem sosem volt ciki, amit csinálok

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Kozso, aki egy percig sem akadt ki Curtis szavain.

© Bors Archív

– Nincs gond azzal, amit mondott, igaz, kicsit fura volt a hozzáállása. Nem baj, ha nem tetszik mindenkinek az, amit csinálok, nem vagyunk egyformák. Ismerjük egymást, összefutottunk fellépéseken, gratuláltam neki a kisfia születésekor. Nincs köztünk rossz viszony – tette hozzá Kozso, aki egy pillanatig sem érezte sértve magát.

Ez is érdekelheti!

Vádat emeltek Kozso ellen

Kozso: Jobb világ jöhet a járvány után, mert legyőzhetővé vált a gonoszság

Négyes kereszteződésben karambolozott Kozso

Kozso megtalálta Curtis érző szívét

– Nem szeretnék háborúzni, nem szeretnék emiatt úgy elkezdeni egy napot, hogy bárkinek is rossz érzése legyen. Igyekeztem jó partner lenni, így már oda is adtam néhány fellépő ruhámat, illetve a nyakláncomat, ami már 33 éve kísér a pályán. Ha szeretnék, nyugodtan használhatják ezeket is a produkcióhoz. Próbálok a dolgokhoz pozitívan hozzáállni, az a fontos, hogy jól sikerüljön ez a produkció. Nekem leginkább ez számít – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Kozso.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors