Így még egészen biztos nem láthatta az újjászületett budai Várat: lenyűgöző drónfelvételek

Egy bámulatos drónvideót osztott meg Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra, amiben látható, milyen látványos megújuláson ment át az elmúlt időkben a budai Vár és környéke.

"Sokat elmond egy országról, hogy mennyire tiszteli múltját, ápolja hagyományait – igaz ez az épített örökség megóvására is. A budai Vár az elmúlt években bámulatos átváltozáson ment keresztül: megújult a Mátyás kútja, újjáépült a Főőrség és a Csikós udvarban álló egykori Lovarda is. A munkának még nincs vége, a Nemzeti Hauszmann programban megújulnak a budai Vár közterületei, parkjai és szimbolikus épületei is. Az eredmények már most is önmagukért beszélnek! Érdemes megnézni, hogy festenek az eddig elkészült épületek!" – ismertette a részleteket a kormányszóvivő.

Így még sosem láthattátok a budai Vár újjászületett épületeit!

Így még sosem láthattátok a budai Vár újjászületett épületeit! Bámulatos felvételekkel, egy különleges filmmel köszönjük meg, hogy már több mint 60 ezren követitek a Budavári Palotanegyed megújulását! Egy versenydrónnal szinte hozzáérünk a megújult Mátyás kútjához, milliméterekkel suhanunk el az újjáépült Főőrséget díszítő trófeumok mellett, és a Csikós udvar visszaépített ékszerdobozában, a Lovardában is minden részletet megmutatunk a lehető legközelebbről. Fogadjátok szeretettel ezt a lenyűgöző filmet!

Közzétette: Nemzeti Hauszmann Program – 2020. november 17., kedd

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors