Igaz lenne? Lopakodó UFO-t fotózott egy férfi

Egy észak-karolinai férfi elmondása szerint már másodszorra jelent meg a háza közelében egy hatalmas űrhajó. Javion Hill közzé is tett egy fényképet a Facebookon, hogy bizonyítsa, nem képzelődött.

Aug 18th Kings mountain

Posted by Javion Hill on Tuesday, August 28, 2018

A hétköznapinak egyáltalán nem mondható, lehetséges légijármű legutóbb augusztus 18-án jelent meg Északnyugat-Charlotte fölött. Az UFO-rajongók úgy gondolják, hogy ez a gép hasonló lehet az idegenek TR-3B-nak elnevezett, háromszög alakú lopakodó űrhajójához, mellyel a föld lakói után kémkednek. Ilyennek képzelik el az említett űrhajót:

TR-3B ASTRA

Posted by Rick Duarte on Tuesday, December 19, 2017

– Éppen hazafelé tartottam és a feleségemmel beszéltem a kihangosítón. Akkor láttam, hogy egy hatalmas tornádó közeleg, szóval próbáltam néhány képet lőni róla, hogy majd megmutathassam a nejemnek. Valami furcsát, nem normálisat láttam meg, és azt gondoltam: úristen, mi lehet ez? – mesélte Hill a Daily Mailnek.

Hill annyi fényképet készített a furcsa jelenségről, amennyit csak tudott, majd videóra váltott, de ekkor a világító, azonosítatlan tárgy hirtelen eltűnt, és eleredt az eső. Mint mondja, eddig soha nem hitt a földönkívüliekben, de ezt követően már kétsége sincs létezésük felől. Csak annak örül, hogy nem esett bántódása.